Keystone logo
EADA Business School Barcelona Master în inteligență artificială pentru afaceri
EADA Business School Barcelona

Master în inteligență artificială pentru afaceri

Barcelona, Spania

10 Months

Engleză

La zi

21 Jun 2024

Oct 2024

EUR 27.000

În campus

Introducere

Începeți o carieră care modelează viitorul

Acest Master în inteligență artificială pentru afaceri vă echipează pentru a conduce în viitorul bazat pe date. Programul merge dincolo de abilitățile tehnice, transformându-vă într-un lider strategic care poate valorifica inteligența artificială pentru a optimiza operațiunile de afaceri și pentru a stimula inovarea.

Veți dobândi expertiză în domeniul tehnologiilor de inteligență artificială, al analizei datelor și al considerațiilor etice, dezvoltând în același timp abilități solide de comunicare și colaborare.

Acest program este ideal pentru proaspeții absolvenți sau pentru profesioniștii aflați la începutul carierei, cu experiență în domeniul STEM sau cu o pasiune pentru date și modelare, lansându-vă spre o carieră satisfăcătoare care să modeleze viitorul afacerilor.

Alăturați-vă nouă pentru a debloca o lume de oportunități în care expertiza dumneavoastră nu numai că vă face să avansați în carieră, ci și să modelați viitorul industriilor.

  • Un curriculum cuprinzător unic care integrează fundamentele solide ale managementului afacerilor, cu o înțelegere aprofundată a utilizării inteligenței artificiale pentru luarea deciziilor strategice
  • Experiență practică cu metodologia de învățare prin practică, semnată de EADA. Cursuri de dinamică, Datathon și multe altele, într-un mediu internațional pentru a vă spori eficiența profesională
  • Cunoașterea aprofundată a tehnologiilor AI, inclusiv programarea Python, proiectarea bazelor de date și certificarea AWS de Certified Cloud practitioner
  • Accent pe considerațiile etice, impactul societal și dezvoltarea leadership-ului, pregătind absolvenții pentru roluri de impact la intersecția dintre inteligența artificială și management în diverse industrii.

Studenți ideali

Admitere

Rezultatul programului

Acreditări

Despre Școală

Întrebări