Keystone logo
EADA Business School, Executive Education Master în managementul operațiunilor și managementul lanțului de aprovizionare
EADA Business School, Executive Education

Master în managementul operațiunilor și managementul lanțului de aprovizionare

Barcelona, Spania

9 Months

Spaniolă

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 15.700

În campus

Introducere

prestigiosul Financial Times Ranking publică o listă anuală a celor mai bune universități și școli de afaceri. În cea mai recentă ediție, corespunzătoare anului 2023, dintre cele peste douăsprezece mii de școli de afaceri care există tocmai în lume, EADA se plasează în Top #16 în programele deschise, recunoscând astfel calitatea predării noastre, designul propunerii de formare, caracterul la nivel și nivel internațional. de satisfacție a participanților noștri, printre alți indicatori.

În clasamentul menționat mai sus dorim să împărtășim că rămânem numărul 1 în lume la Studenți Internaționali și că în clasament combinat cu pregătirea în companie, suntem pe locul 25 în lume.

194315_image.png

194314_image1.png

Veți dezvolta competențele cheie și veți exersa instrumentele necesare pentru îmbunătățirea competitivității companiei din domeniul operațiunilor și managementului lanțului de aprovizionare, atât în general, cât și în unele dintre domeniile sale specifice (Producție, Managementul Uzina, Calitate, Logistică, Achiziții, R&D etc.) pentru orice tip de sector de afaceri și organizație, fie pentru produse și/sau servicii.

  • Implementează procese de îmbunătățire continuă care să garanteze menținerea competitivității din punct de vedere al operațiunilor.
  • Înțelegeți și profitați de utilizarea noilor tehnologii Industry 4.0, Big Data și Inteligența Artificială.
  • Înțelegeți conceptele financiare de bază asociate cu operațiunile și managementul unității de afaceri.
  • Cunoașteți cele mai importante abordări și concepte ale managementului operațiunilor și proiectați planuri de acțiune pentru îmbunătățirea acestora în situații standard.
  • Conduce, gestionează și implementează proiecte corporative în domeniul Operațiuni și SCM, combinând tehnica, planificarea, resursele și oamenii.
  • Recunoașteți cele mai utile modele, concepte și tehnici pentru optimizarea lanțului de aprovizionare.
  • Identificați, planificați și controlați procesele de afaceri din punctul de vedere al valorii pe care acestea le adaugă lanțului de aprovizionare.
  • Utilizați simulatoare pentru a analiza situații și a genera scenarii de îmbunătățire.
  • Proiectați un plan strategic pentru îmbunătățirea operațiunilor și a lanțului de aprovizionare care include elemente de inovare.
  • Conduce echipe de lucru care generează valoare și își îmbunătățesc eficiența în relația cu alte domenii ale companiei.

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări