Keystone logo
e-courses4you

e-courses4you

e-courses4you

Introducere

Despre noi

e-courses4you combinați peste 45 de ani de experiență de vânzări și 18 ani de expertiză în e-learning.

Datorită partenerilor noștri exclusivi care oferă cele mai recente pregătiri de ultimă oră. Viziunea noastră este să devenim unul dintre liderii mondiali în furnizarea de formare de calitate și accesibilă pentru toți.

"Îmi amintesc că am fost doar una dintre puținele furnizori de formare și am construit afacerea cu un mare sprijin și servicii pentru clienți, de 18 ani și suntem încă puternici. Trebuie să facem ceva corect! "

106245_pexels-photo-1266007.jpeg

Misiunea noastră

Misiunea noastra este sa oferim o pregatire de viitor cu tine in minte daca doriti sa avansati pe scara carierei, sa incercati sa incepeti un nou loc de munca, sa va ganditi la o afacere pe baza de acasa sau sa va imbunatatiti starea generala de sanatate si fitness, cursuri de 4 voi, vă va oferi formare pentru a îmbunătăți fiecare aspect al vieții voastre.

Cursurile noastre sunt furnizate de experți de top în domeniul lor, de exemplu, nu ne bazăm doar la conținutul cursului, de exemplu, programul nostru de e-știință a fost dezvoltat de un fost profesor la Stanford care lucra cu NASA !! , partenerii noștri celebri includ Brian Tracy, Tony Robbins și Stephen Covey, iar pachetele noastre de afaceri sunt parteneriate de Microsoft pentru a vă aduce conținut care nu este doar mediu, ci și remarcabil!

Comunitatea noastra

Toate cursurile oferite de e-courses4you sunt susținute de fondatorii instructorilor noștri și de echipa de asistență dedicată

Deși acest lucru este foarte mult e-training puteți obține în continuare sprijinul de care aveți nevoie:

  • Contactați echipa noastră de clienți în orice moment și primiți un răspuns în decurs de 72 de ore
  • Personalul nostru de asistență dedicat de la ora 9:30 - 17:30 de luni până vineri, pentru a rezolva orice întrebări sau întrebări despre curs cât mai curând posibil
  • Aveți încredere în ceea ce faceți cu oamenii potriviți din spatele dvs. până la capăt

Personalul nostru

Toți au fost aleși cu grijă și instruiți de noi să ascultăm foarte atent, să fim eficienți, veseli și luminători și întotdeauna să ne concentrăm atenția asupra clienților.

Echipa noastră de asistență telefonică vă stă la dispoziție 5 zile pe săptămână și este disponibilă prin e-mail cu un timp de răspuns de până la 72 de ore.

Locații

  • Harlow

    Unit 19 Barrows Road, CM19 5FN, Harlow

Întrebări