Keystone logo
Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Duke University Trinity College of Arts and Sciences

Introducere

Idealul Duke pentru învățământul postuniversitar este un număr mic de studenți superiori care lucrează îndeaproape cu stimabili cărturari. Studiul postuniversitar la Duke este definit de o atenție personală maximă; clase mai mici, mai implicante; programe flexibile de studiu concepute pentru a satisface nevoile și interesele individuale ale elevilor; și posibilități mai bogate, interdisciplinare pentru bursă.

Școala absolventă supraveghează un doctorat de peste 80 de ani. și programe de masterat la Duke. Școala oferă numeroase resurse care îmbunătățesc experiența studenților absolvenți, pledează pentru nevoile elevilor, oferă o comunitate mai largă de sprijin pentru studenții din afara departamentelor și programelor lor și stabilește politici care să asigure elevilor o experiență educațională de înaltă calitate.

Studii postuniversitare la Duke

La Duke, ne-am angajat să menținem programele noastre postuniversitare la o dimensiune moderată. Aproximativ 2.500 de doctoranzi și 1.000 de studenți de masterat de cercetare sunt înscriși în peste 80 de departamente și programe, care lucrează cu peste 1.300 de membri ai facultății absolvenți. Setările mici și private din departamentele și programele noastre ajută studenții absolvenți și facultatea să construiască un parteneriat special marcat de colegialitate intimă și scop comun.

Semnul distinctiv al învățământului absolvent la Duke este un amestec bogat de cunoștințe profunde și specializate într-un domeniu de studiu, care se intersectează cu frontierele altor domenii. Abordările multidisciplinare sunt considerate cheie pentru descoperire și producerea de cunoștințe. Grupurile de cercetare și studiu colaborative ale facultăților și studenților absolvenți se unesc în jurul problemelor și temelor din multe setări universitare care se extind dincolo de granițele departamentelor și programelor individuale.

Colaborarea nu se oprește la granițele campusului. Datorită locației sale în Triunghiul cercetării, Duke are legături puternice cu alte universități importante și cu institute și firme publice și private. Extinderea către aceste comunități este o parte integrantă a experienței absolvenților Duke, atât din punct de vedere academic, cât și cultural.

Studenții absolvenți care se dezvoltă în mediul Duke sunt creativi, aventuroși și nu doresc să accepte răspunsuri uzate. Dacă sună ca dvs., aruncați o privire la programele noastre și vedeți ce avem de oferit.

Rolul școlii postuniversitare

Studenții absolvenți sunt un dosp necesar în orice comunitate academică. La Școala Absolventă a Universității Duke, oferirea studenților facultății și absolvenților cu motivația de a inova, de a descoperi și de a provoca tradiția este considerată cea mai bună aplicare a resurselor universității.

Misiunea generală a Școlii Absolvenților este de a oferi pregătire absolventă bazată pe cercetare, care îi va ajuta pe elevi să învețe abilitățile analitice pentru a fi viitori lideri într-o mare varietate de profesii. Deși mulți dintre absolvenții noștri intră în mediul academic, educația pe care o obțin aici este menită să fie aplicabilă oricărui loc de muncă care implică descoperirea, aplicarea creativă și predarea noilor cunoștințe.

În plus, Școala Absolventă există în mare măsură pentru a sprijini misiunile de cercetare și educație ale unei facultăți interesate de frontierele cunoașterii și, în acest sens, pentru a pleda pentru primatul burselor în întreaga universitate.

Școala absolventă îndeplinește și alte câteva roluri:

Furnizați controlul calității pentru toate aspectele educației absolvente la Duke și stabiliți politici și standarde care definesc bunele practici în toate programele postuniversitare, calitate înaltă în curriculum și excelență în selecția studenților.

Îmbunătățim calitatea programelor noastre printr-o varietate de mecanisme, inclusiv oferind fonduri pentru recrutarea celor mai buni și mai diversi studenți, efectuând revizuiri periodice ale programelor și acordând o atenție specială promovării diversității și colegialității intelectuale în fiecare dintre programele noastre. Acordăm o atenție regulată nevoilor speciale și problemelor care se referă, dar nu sunt limitate la studenții internaționali, studenții din grupuri subreprezentate și femeile din anumite discipline. Școala absolventă își asumă, de asemenea, un rol important în promovarea integrității în cercetare și burse prin cursuri de conduită etică a cercetării.

Serviți ca principal avocat pentru necesitatea ca studenții absolvenți să fie studenți, astfel încât orice rol de serviciu pe care îl pot îndeplini în universitate pentru a obține sprijin financiar va fi tratat ca secundar nevoii lor de a avea timp și resurse adecvate pentru a se angaja în studii postuniversitare. Școala absolventă lucrează din greu pentru a găsi resursele financiare și intelectuale care să permită studenților să-și finalizeze cu succes programele de studii în timp util.

Jucați un rol activ în susținerea tuturor aspectelor vieții studenților absolvenți, inclusiv a celor care nu sunt tocmai de natură academică. Recunoaștem că calitatea experienței generale de viață a unui student în timpul școlii postuniversitare este esențială pentru finalizarea cu succes a formării postuniversitare și pentru o viață de muncă care poate face o bună utilizare a acelei formări. Școala absolventă lucrează cu grupuri de studenți și birouri de sprijin pentru a promova interesele studenților absolvenți în domenii precum ajutorul financiar, îngrijirea sănătății, consilierea și îngrijirea copiilor. Școala postuniversitară oferă, de asemenea, oportunități de dezvoltare profesională pentru a explora perspectivele de carieră academică și neacademică pentru beneficiarii de diplome postuniversitare.

Locații

  • Durham

    Durham, Statele Unite ale Americii

    Întrebări