Keystone logo
Duke University School of Medicine

Duke University School of Medicine

Duke University School of Medicine

Introducere

Înființată în 1930, Duke University School of Medicine este cea mai tânără dintre școlile de medicină de top ale națiunii. Clasată pe locul al șaselea printre școlile de medicină din țară, școala se mândrește cu faptul că este o comunitate incluzivă de studenți, anchetatori, clinicieni și personal excepționali în care colaborarea interdisciplinară este îmbrățișată, iar ideile grozave accelerează traducerea descoperirilor științifice fundamentale pentru a îmbunătăți sănătatea umană la nivel local și în jur. globul.

Compusă din peste 2.500 de medici și cercetători, peste 1.300 de studenți și peste 6.000 de angajați, Duke University School of Medicine împreună cu Duke University School of Nursing, Duke University Health System și Private Diagnostic Clinic (PDC) cuprind Duke Health. un centru medical academic de clasă mondială. Sistemul de sănătate cuprinde Duke University Hospital, Duke Regional Hospital, Duke Raleigh Hospital, Duke Primary Care, Duke Home and Hospice, Duke Health and Wellness și afilieri multiple.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Durham

    Tower Boulevard,3100, 27707, Durham

    Întrebări