Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Duke University Sanford School of Public Policy

Duke University Sanford School of Public Policy

Duke University Sanford School of Public Policy

Introducere

În conformitate cu moștenirea omonimului nostru, Școala de Politici Publice din Sanford are ambiții revoltătoare.

Aspirăm să fim o școală excelentă de politici publice pentru secolul 21 și să fim recunoscuți ca lider în domeniul nostru.

Misiunea Școlii de Politici Publice Duke Sanford este de a îmbunătăți viețile prin cercetarea celor mai presante probleme de politici publice și pregătirea studenților pentru vieți de conducere, angajament civic și serviciu public.

În 2019, facultatea și personalul școlii Sanford s-au întâlnit pentru a discuta despre valorile comune care definesc comunitatea noastră. Aceste valori (în ordine alfabetică) ghidează în fiecare zi Școala Sanford.

COLABORARE

Școala Sanford produce cercetări exemplare care aduc multiple perspective disciplinare de abordat asupra problemelor semnificative cu care se confruntă comunitatea noastră locală, națiunea noastră și lumea. Munca noastră este menținută la cele mai înalte standarde de rigoare academică și poate fi un model de cercetare inter-disciplinară relevantă pentru politici, care are un impact real și pozitiv asupra lumii.

EXCELENȚĂ

Facultatea noastră distinsă include 5 membri ai Academiilor Naționale, 19 care dețin catedre distinse și profesioniști renumiți, cum ar fi fostul avocat civil senior al armatei americane Tom Taylor și fostul executiv de pe Facebook Matt Perault.

Învățătura noastră este de cel mai înalt calibru. Echipăm liderii politici viitori și actuali cu abilitățile, cunoștințele și experiențele care îi împuternicesc și îi inspiră să facă o diferență pozitivă în lume.

INCLUZIE ȘI DIVERSITATE

Avem o comunitate vibrantă și diversă de erudiți, profesori, administratori și studenți. Tragem forța dintr-o varietate de discipline, perspective și medii personale. Ne mândrim cu bogăția comunității noastre. Recunoaștem că, pentru a produce cercetări importante și pentru a împuternici și inspira viitorii lideri, trebuie să îmbrățișăm diversitatea. Într-adevăr, este sursa puterii noastre. Aflați mai multe despre comitetul nostru pentru diversitate și incluziune.

INTEGRITATE ȘI ONESTITATE

Dikgang Moseneke, Grup muzical

Vizitatori speciali

Pe tot parcursul anului, studenții au ocazia să se întâlnească cu vizitatorii campusului care au o mare varietate de experiențe de viață. În cursul anului școlar 2019-2020, Onor. Dikgang Moseneke, care a trecut de la un lider al drepturilor omului în timpul apartheidului la adjunctul judecătorului-șef al Africii de Sud, a petrecut timp în campus ca membru al Rubenstein. Moseneke este al optulea expert care s-a alăturat Academiei Duke's Rubenstein Fellows Academy și primul membru internațional.

Scopul nostru este să ne purtăm întotdeauna într-un mod moral, corect și decent. Fie că supraveghem cercetarea sau participăm la o conversație la clasă, credem că suntem cine suntem și cum acționăm. Ne menținem până la cele mai înalte idealuri. Ne străduim să fim sinceri - pentru noi înșine și pentru ceilalți, chiar și atunci când este dificil. Ne propunem să fim onorabili și de încredere.

RESPECT

Când vizitatorii intră în clădirea Sanford, adesea văd grupuri mici de studenți și facultate adânc în conversație. Pentru noi este important acest tip de respect, unul pentru celălalt, ca oameni și ca savanți. Ne respectăm pe noi înșine și pe ceilalți. Apreciem fiecare membru al comunității noastre și ne pasă de sentimentele și bunăstarea lor. Ne acceptăm în totalitate.

SERVICIU

Ne străduim să facem diferența. Studenții și facultatea desfășoară activități de cercetare și fac voluntariat în comunitatea noastră. Un profesor ne servește acum ca primar! Suntem profund angajați și cu comunitățile de stat, naționale și internaționale, inclusiv cu factorii de decizie politică publică din guverne, organizații internaționale, organizații nonprofit, organizații media și sectorul privat. Vrem ca angajamentul nostru să fie o stradă cu două sensuri, atât o cale de proiectare a cercetării noastre în politici și practici, cât și o modalitate prin care factorii de decizie și practicienii să ne informeze predarea și cercetarea.

Locații

  • Durham

    Science Drive,201, 27708, Durham

    Întrebări