Keystone logo
Duke University Nicholas School of the Environment

Duke University Nicholas School of the Environment

Duke University Nicholas School of the Environment

Introducere

Duke Environment oferă oportunități pentru persoanele orientate spre scopuri de a afla sau de a urma cariere care să aducă contribuții pozitive la mediu și la lume. Reunim oameni străluciți, talentați și ambițioși din întreaga lume, ale căror interese variază de la conservare la schimbările climatice și tot ceea ce este între ele.

Misiune

CREAREA CUNOAȘTERII

Creăm cunoștințe prin cercetări de bază, aplicate și multidisciplinare în științele fizice, vii și sociale relevante concepute pentru a ne extinde înțelegerea Pământului și a mediului său.

CREAREA LIDERILOR GLOBALI

Dezvoltăm leadership prin:

Un program academic de licență conceput pentru a răspândi înțelegerea Pământului și a eticii mediului într-un nou cadru de absolvenți de Duke

Un program de masterat profesionist care formează o nouă rasă de profesioniști din domeniul mediului care lucrează în sectoarele public, privat și non-profit cu abilitățile necesare pentru a elabora și implementa politici și practici de mediu eficiente

Un doctorat program dedicat adăugării unei noi generații de oameni de știință, cercetători și educatori de nivel mondial în mediu

FORGEREA UNUI VIITOR DURABIL

Ne concentrăm strategic resursele intelectuale și capitalul acumulat în cercetare și educație pentru a aborda trei dintre cele mai provocatoare probleme de mediu cu care se confruntă societatea:

Clima și energia

Ecosistemele terestre și marine

Sănătatea umană și mediul înconjurător

Istorie

Școala Nicholas sărbătorește data creării sale în 1991, dar reprezintă o reuniune a trei entități care sunt aproape la fel de vechi ca universitatea însăși. Școala de Studii Forestiere și de Mediu și Laboratorul Marin al Universității Duke (ambele înființate în 1938) s-au reunit în 1991 pentru a deveni Școala Mediului, care a fost numită Școala de Mediu Nicholas în 1995, în urma unui cadou de 20 de milioane de dolari de la Peter M și Ginny Nicholas din Boston. În 1997, Departamentul de Geologie (format în 1936) s-a alăturat școlii ca Divizia de Științe ale Pământului și Oceanului și se concentrează pe o serie de zone de la intersecția științelor pământului și a mediului.

FONDAT

  • Școala de mediu Nicholas: 1991
  • Laboratorul marin al Universității Duke: 1938
  • Școala de silvicultură: 1938
  • Departamentul de Geologie: 1936

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Durham

    Circuit Drive,9, 27710, Durham

    Întrebări