Keystone logo
© Eva Dang
DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

Introducere

DSM sa născut din dorința de a promova dragostea învățării, dezvoltării, dezvoltării, a indivizilor și a organizării. Lucrați la nivel internațional și ați avut privilegiul de a colabora cu o serie de organizații și indivizi pentru a le ajuta să-și îndeplinească nevoile de învățare, să-și dezvolte cariere și să obțină calificări semnificative.

Academia noastră de Leadership și Management a fost înființată pentru a dezvolta abilități de conducere și pentru a oferi calificări care au fost relevante pentru lumea reală a afacerilor. Astfel, liderii sunt pregătiți și calificați pentru a face față provocărilor de afaceri ale secolului XXI.

Academia de conducere și management DSM

 • Oferă o gamă de pachete de calificare profesională care sunt flexibile și respectă standardele din domeniu
 • Oferă calificări recunoscute pe plan internațional
 • Oferă calificări accesibile pentru profesioniștii din domeniul afacerilor, care se pot potrivi în jurul angajărilor și altor angajamente
 • Calificări care sunt flexibile, on-line și accesibile

Ne angajăm să dezvoltăm persoanele și organizațiile pentru a ne asigura că sunt pregătite să facă față provocărilor de afaceri de mâine.

Standarde

Ne propunem să promovăm o iubire a învățării, dezvoltării, dezvoltării, pentru indivizi și organizație. Toate cursurile noastre oferă cele mai înalte standarde de învățare online, pe care continuăm să le analizăm și să le îmbunătățim.

Ne angajăm să vă învățăm și să progresăm.

Resurse

Toți elevii sunt bine sprijiniți pe întreaga durată a cursului cu:

 • Acces la portalul de resurse online de învățare
 • Dedicat tutore de sprijin
 • E-coaching sesiuni

Pathways Universității:

Obținerea unei diplome universitare din Marea Britanie sau a unui MBA poate fi foarte costisitoare. Am vrut să oferim studenților o alternativă accesibilă și flexibilă. Cursurile și programele noastre universitare de Pathway oferă studenților oportunitatea de a obține o diplomă universitară de prestigiu din Marea Britanie, fără a-și părăsi chiar casele. Programele noastre de calificare online și parteneriatele cu organizațiile de acreditare fac posibilă obținerea unui grad în Marea Britanie.

Universitatea Pathway cursuri:

Cursurile noastre on-line oferă credite universitare, astfel încât să puteți obține scutiri la cursurile de licență și de masterat, ceea ce înseamnă că puteți obține un grad recunoscut în Regatul Unit, care este mai accesibil și mai flexibil. Universitatea noastră Pathway cursuri sunt:

 • ILM Nivelul 7 Leadership
 • Certificat ILM de nivel 7 în leadership și management - 20 de credite de master
 • ATHE Nivelul 7 Diplomă în management strategic - 120 de masterat Credite
 • ATHE Level 5 Diploma extinsă în managementul afacerilor - 120 de credite pentru o diplomă de licență
 • ATHE Nivel 4 Diploma extinsă în Managementul Afacerilor - 120 de credite pentru un grad de licență
 • Nivel combinat 4
 • Diplomă de nivel ATHE 3 în managementul afacerilor - curs de fundație

Certificare dublă MBA

Programul nostru de MBA este un program de combinare cuprinzător care oferă certificare profesională și academică. Ca parte a programului nostru de MBA, veți obține certificatul ILM Level 7 și ATHE Level 7 în managementul strategic, care vă va oferi o calificare profesională recunoscută pe plan internațional în comunitatea de afaceri, management și leadership. Veți fi, de asemenea, eligibil pentru a avansa pe MBA Top sus prin învățare la distanță de la Universitatea din Northampton. Acest pachet unic de formare profesională și de conducere vă asigură că CV-ul dvs. se evidențiază. Pachetul nostru combinat de MBA folosește parteneriatul nostru unic cu cele mai bune organizații de acreditare din Marea Britanie și universități, pentru a aduce un pachet MBA care este cuprinzător, accesibil și flexibil.

În formarea companiei

Lucrăm cu companii din toate sectoarele pentru a-și construi competențele și capacitățile de conducere în funcție de nevoile organizațiilor.

Putem oferi programe personalizate pentru a se potrivi cu toate cerințele.

În conducerea companiei

Lucrăm cu organizațiile pentru a-și înființa și construi propriile academii de conducere în cadrul companiei pentru a le oferi calificărilor profesionale și academice de conducere ale personalului lor. Putem livra toate programele noastre de calificare ca pe un program al companiei. Avem privilegiul de a construi academii de lider în companii pentru companii internaționale și în Marea Britanie.

Locații

 • Bromley

  179 High Street, BRN 1NN, Bromley

Programe

Întrebări