Keystone logo
Drew University

Drew University

Drew University

Introducere

Studii universitare și teologice la Drew University .

Situat la doar 50 de minute de mers cu trenul de la capitala lumii energetice din New York City, campusul frumos, împădurit al lui Drew din Madison, New Jersey găzduiește Școala de Studii Universitare Caspersen și Școala Teologică Drew.

Fiind profesori, poeți, medici, miniștri, învățați, lideri ai comunității, activiști sau cursanți pe tot parcursul vieții, absolvenții programelor profesionale și academice ale lui Drew au un mod umanist, creativ și etic de gândire și de lucru.

Găsiți-vă mentorul printre facultatea realizată. Studiați în pădure. Testați ceea ce învățați într-una din regiunile cele mai vibrante și mai diversificate din punct de vedere cultural din Coasta de Est. Faceți parte dintr-o comunitate dedicată la nivel mondial, care intenționează să vă pregătească să faceți o diferență importantă în propria voastră viață și în lume.

Școala de Studii Universitare din Caspersen

Drew's Caspersen School of Graduate Studies oferă o gamă largă de programe distincte și flexibile de grad avansat concepute pentru a satisface nevoile de aproape orice program aglomerat.

Toate programele se bazează pe angajamentul renumit al lui Drew față de mentoratul facultăților și studenților, oportunități de învățare experimentală în afara clasei și facilitarea unei comunități intelectuale robuste.

Științele umaniste, care cultivă un angajament profund pentru reflecție și analiză critică, stau la baza și îmbogățesc toate programele noastre de absolvire. Stăpânirea acestor abilități esențiale asigură versatilitatea remarcabilă și resursele care îi disting pe absolvenții noștri. Deși multe dintre carierele de mâine nu au fost nici măcar imaginate, cu o educație absolvită de la Drew, bazată pe științe umane, veți fi gata pentru orice!

Drew Școala Teologică

Întemeiați cu mândrie pe tradiția wesleyană/ metodistă a ideilor îndrăznețe care influențează viețile oamenilor spre bine, am pregătit lideri înrădăcinați, inovatori și curajoși de peste 150 de ani. Indiferent care dintre programele noastre de șase grade urmați, o școală teologică Drew include cursuri interdisciplinare care necesită gândire ieșită din cutie, formare de ucenicie care abordează probleme din lumea reală și moduri de învățare care promovează adaptabilitatea și inovația. De fapt, programul nostru este conceput pentru a se potrivi aproape oricărui program complex. Toate programele noastre de master pot fi finalizate la domiciliu sau complet online!

Misiunea Școlii Teologice și a Universității

"Înrădăcinată în tradiția metodistă a interpretărilor inovatoare și îndrăznețe ale teologiei creștine și ale practicilor spirituale, Școala Teologică a Drew University împuternicește gândirea creativă și acțiunea curajoasă pentru a avansa dreptatea, pacea și dragostea lui Dumnezeu, vecinului și pământului".

Misiunea Școlii Teologice se alătură activității Universității pentru a oferi comunității sale diverse de elevi o educație provocatoare și individualizată, formată dintr-o cultură profund înrădăcinată de mentorat, o logodnă atentă cu lumea dincolo de campus și un angajament ferm pentru cultivarea pe tot parcursul vieții persoană întreagă. Prin accentul său distinctiv pe reciprocitatea cunoașterii, a experienței și a serviciilor, Drew pregătește studenții săi să înflorească atât personal, cât și profesional, pe măsură ce se adaugă la binele lumii, răspunzând provocărilor urgente ale timpului nostru cu un gând riguros, independent și imaginativ.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Madison

    36 Madison Avenue, 07940, Madison

Întrebări