Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Drake University College of Arts and Sciences

Drake University College of Arts and Sciences

Drake University College of Arts and Sciences

Introducere

Colegiul de Arte și Științe este o comunitate de cursanți de-a lungul vieții, angajați în utilizarea creativă a cunoștințelor, culturii și reflecției pentru a face față provocărilor din secolul 21.

Prin programele sale interdisciplinare, oferte în științe naturale, științe sociale, științe umane și arte plastice, colegiul vă pregătește pentru o carieră productivă, un leadership activ și o cetățenie responsabilă în comunitatea globală și diversă a viitorului.

Colegiul oferă programe de diplomă în întreaga gamă de discipline de arte și științe și programe interdisciplinare, permițându-vă să puneți bazele unei cariere în afaceri, arte și profesii, inclusiv predarea.

De asemenea, oferă experiențe de educație liberală pentru studenții din programele profesionale universitare ale universității și, prin Școala sa de Arte Plastice, răspunde nevoilor artistice ale tuturor membrilor comunității Drake.

Cu 40 de specialități în științele naturii, științele sociale, științele umaniste și artele plastice, Colegiul de Arte și Științe se întinde pe un vast teritoriu al cunoașterii umane și oferă fundamentul artelor liberale la Drake.

Experiența dvs. în colegiu va combina amploarea și profunzimea - expunerea la o gamă impresionantă de idei și scufundarea profundă în proiecte fascinante.

Indiferent de domeniul dvs. de interes, veți învăța să scrieți bine, să gândiți critic și creativ, să puneți întrebări puternice și să căutați răspunsurile, obținând o pregătire excepțională pentru succesul viitor.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Des Moines

    University Avenue,2507, 50311, Des Moines

    Întrebări