Keystone logo
Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University

Dalian Polytechnic University

Introducere

Dalian Universitatea Politehnica - sau DPU - Este situat în Dalian, un oraș frumos de coastă cu vreme blândă și plăcută. Cunoscut sub numele de China "City of Romance", Dalian este orașul cel mai internațional în nord-estul Chinei și unul dintre cele mai dinamice orașe din nord-estul Asiei. Cu o gamă largă de opțiuni pentru divertisment, vizitarea obiectivelor turistice, arte și cultură, elevii au oportunități pentru a vă relaxa și de a fi inspirat în afara mediului academic. Studenții au acces la sistem global Dalian de transport in comun, inclusiv autobuze, autobuz Rapid Transit, taxiuri ieftine, precum și un sistem de metrou nou brand. campusul nostru este convenabil situat la 15 minute de aeroport și gară.

Din anul 1958, campusul DPU lui se referă la patru sute șaptezeci de mii de metri pătrați. Este acasa, la 16.000 de studenti si 1.600 de studenti absolventi. Mai mult de 400 de studenți internaționali de studiu la aici anual. Ca o universitate multidisciplinară, DPU oferă cursuri universitare în inginerie, știință, artă, management, afaceri, și artele liberale, inclusiv 50 de programe de licență de studii, programe de masterat 13, și 3 programe de doctorat. Trei dintre programele noastre de gradul de prestigiu sunt predate în limba engleză: Stiinta si Ingineria Alimentelor, Economie Internațională și Comerț, Știință și Tehnologie Calculatoare. DPU oferă o serie de burse pentru a face studii universitare mai accesibile, inclusiv Bursa din China Guvernul, Bursa Liaoning Guvernul, Bursa Dalian Guvernul, și burse de studiu Dalian Universitatea Politehnica.

Ca o universitate internaționalizată, DPU oferă oportunități internaționale pentru studenți. DPU are legături cu 70 de universități și alți parteneri din 20 de țări, inclusiv Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Coreea de Sud. Printre universitățile partenere prestigioase este Universitatea din Southampton, unul dintre primele 100 de universități din lume. DPU se alătură mâinile cu ea pentru a oferi programe de gradul dublă. Studenții internaționali sunt eligibili pentru toate programele de schimb cu partenerii noștri globali. DPU salută studenți din mai multe țări diferite, cum ar fi Franța, Italia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Singapore, Rusia, Mongolia, Suedia și Thailanda. Toată lumea primește o primire călduroasă atunci când se alătură comunității noastre universitare diversă.

Viata de campus

În scopul de a îmbogăți viața din campus și de a spori capacitatea de aplicare chineză a studenților internaționali, diverse și colorate activități extracelulare sunt dezvoltate, inclusiv caligrafie, pictură, erhu, Taiji, opere din China, de tăiere de hârtie, de tricotat, de gătit și etc Excursii în orașe diferite sunt aranjate pentru studenții internaționali să cunoască condițiile din China, istorie și culturi, care starneste interesele de învățare ale studenților internaționali și promovează învățarea limbilor străine.

Locații

  • Dalian

    International Office, Dalian Polytechnic University No.1 Qing Gongyuan Gan Jingzi District, Dalian, P.R.China , 116034, Dalian

    Întrebări