Keystone logo
Dong-eui University

Dong-eui University

Dong-eui University

Introducere

Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) a fost înființată „pentru a promova prosperitatea națională prin educație” în 1966 de către regretatul Dr. Kim Im-Sik. De atunci, DEI, care include Dong-eui University , Institutul de Tehnologie Dong-Eui, Liceul Tehnic Dong-Eui și Școala Gimnazială Dong-Eui, a contribuit la dezvoltarea națiunii și a regiunii prin educarea a numeroși oameni talentați. ; iar deschiderea centrului medical Dong-Eui s-a adăugat la contribuția sa la societate, servind comunitatea din toată inima.

Dong-eui University , care a realizat o creștere remarcabilă în ultimii 38 de ani de experiență în învățământul superior, își continuă acum rolul de centru de educație lider global dincolo de regiune. Noi, cu voința noastră puternică de a deschide o nouă istorie, vom crea cea mai bună atmosferă educațională pentru ca cei 18.000 de studenți să se echipeze cu competența și competitivitatea necesare pentru era competiției nelimitate.

„Dong-Eui-Ji-Chun”, spiritul fondator al Dong-eui University , susține educarea studenților pentru a avea o înțelegere profundă a lumii prin formare academică și cultivarea personalității. Având în vedere acest spirit, vom continua să producem viitori lideri care vor putea face față valurilor de schimbări cu succes în mediile interne și internaționale din ce în ce mai rapide.

Dragi studenti! Sper că dumneavoastră, ca forță motrice a avansării națiunii și a regiunii în secolul 21, veți continua să cultivați gândirea creativă și curajul pentru a vă ridica la noi provocări. Dong-eui University este pregătită, capabilă și dispusă să vă ajute visul de curaj și speranță. Vă rugăm să vă dedicați explorării academice și dezvoltării carierei, astfel încât să puteți fi cel care deschide un viitor mai bun și mai promițător.

Locații

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Coreea de Sud

    Programe

    Întrebări