Keystone logo
Don Vasco University (Universidad Don Vasco, A.C.)

Don Vasco University (Universidad Don Vasco, A.C.)

Don Vasco University (Universidad Don Vasco, A.C.)

Introducere

Universitatea Don Vasco și-a început activitatea în 1964, ca Institutul Cultural Don Vasco, AC Preotul José Luis Sahagún de la Parra, preotul Gonzalo Gutiérrez Guzmán și Lic. Rafael Anaya González, a promovat proiectul universitar.

În primii cinci ani, au fondat liceul și liceul. În anii 1970, primele școli profesionale care și-au oferit serviciile educaționale locuitorilor din regiune au fost Administrația, Contabilitatea și Arhitectura. În 1985 au deschis studii în Asistență Socială și Planificare pentru Dezvoltare Agricolă.

Urmând strategia de a avansa în etape și întotdeauna în conformitate cu nevoile regiunii, în 1988 au fondat școlile de pedagogie și design grafic. În același an, Institutul a fost constituit sub numele de Universidad Don Vasco, AC

În următorul deceniu, vor fi oferite diplome în inginerie civilă, informatică și drept. Deschiderea Școlii de Psihologie a avut loc în 2003.

În diferite momente din istorie, UDV a avut masterate, diplome și în prezent un doctorat în științe administrative.

Fondatorii Universității au încorporat studiile tuturor diplomelor și pregătirile la Universitatea Națională Autonomă din Mexic. Acest lucru a făcut posibil ca studenții să acceseze programe de cea mai înaltă calitate și să aibă tot sprijinul celei mai înalte universități din țară, fără a fi nevoie să-și părăsească familiile. La fel, datorită instituției, femeile au avut acces deplin la studii profesionale.

Locații

  • Uruapan

    Carretera Uruapan-Pátzcuaro,1100, 60110, Uruapan

    Programe

      Întrebări