Keystone logo
Domus Academy Master în viziune urbană și design arhitectural
Domus Academy

Master în viziune urbană și design arhitectural

Milan, Italia

11 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

EUR 22.900 *

În campus

* preț pentru master academic, studenți din UE și Elveția | Studenți din afara UE: 25700 EUR / preț pentru studenți Master Double Award, UE și Elveția: 23900 EUR | Studenți din afara UE: 29700 EUR

Introducere

Orașele, teritoriile și sistemele rurale și urbane alcătuiesc țesătura construită care leagă oamenii și locurile. Acest mediu este în continuă schimbare din cauza tendințelor geopolitice și culturale; a-l percepe și a-l schimba este o întreprindere complicată. Schimbarea are loc datorită strategiilor care transformă peisajul, metodologiilor care regenerează zonele urbane și conceptelor de design care delimitează spațiile publice și private. Designul arhitectural și urban oferă un mijloc de a imagina posibile viitoare și potențiale noi ecosisteme, care își au rădăcinile în cercetarea teoretică și săpături.
în multele fațete ale designului.

Masterul în viziune urbană și design arhitectural sprijină studenții pe măsură ce își dezvoltă abilități creative, intelectuale și tehnice relevante prin munca în sectorul designului arhitectural. Folosind analiza peisajului și a setărilor urbane și rurale ca o trambulină pentru studiul societății, studenții vor descoperi o gamă largă de strategii bazate pe design, pe măsură ce vor
explorați diferite abordări arhitecturale și dezvoltați soluții care să răspundă nevoilor cetățenilor și culturii, comerțului, interrelațiilor și mișcării acestora.

În plus, studenții vor învăța metodologii flexibile și ingenioase pe care le pot aplica în munca lor, în critica lor asupra designului și în comunicarea propunerilor lor finale de peisaj, urban, rural și arhitectural.

Maestru dublu premiu

Programul Double Award Master PathMaster și PathMaster le permit studenților să obțină un Master Academic validat de MUR italian și un Master of Arts, cu validare internațională în Marea Britanie de la Regent's University din Londra.

Studenții integrează prelegeri suplimentare și un proiect individual mai aprofundat pentru a-și permite programul de 5 module care include stagiul curricular și proiectul final.

Validarea din Marea Britanie oferă studenților mai multă recunoaștere internațională a cursului lor de studiu și oportunitatea de a obține o diplomă de Master of Arts (90 ECTS) acordată de Regent's University London, care le permite accesul la majoritatea programelor internaționale de doctorat.

În cursul anului universitar, studenții înscriși în Programul de Master Double Award au ocazia să petreacă o săptămână la Regent's University London pentru o experiență de călătorie de studiu la Londra, cu activități didactice speciale și vizite la cele mai semnificative site-uri pentru tendințele creative. În timpul șederii lor, studenții vor avea ocazia să participe la tururi pentru a descoperi cele mai emblematice locuri, muzee și galerii din Londra. Călătoria de studiu de o săptămână la Londra nu face parte din programa academică și, prin urmare, nu este obligatorie. Este supus unor costuri suplimentare care acoperă atât oferta culturală, cât și călătoria.

Durată

Program academic de master: 11 luni
Double Award Master: 14 luni

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări