Keystone logo
© ©Dominican University College
Dominican University College

Dominican University College

Dominican University College

Introducere

Dominican University College , înființat pentru prima dată în Ottawa în 1900, de către provincia canadiană a Ordinului dominican, este unul dintre cele mai vechi colegii universitare din capitala națiunii. Rădăcinile sale educaționale se află în studiumul general din 1260, chiar la începutul dezvoltării universităților din Europa. Cu specializarea sa în filozofie și teologie, Dominican University College este dedicat căutării adevărului într-un mediu care hrănește gândirea critică, dialogul amiabil și o experiență educațională unică.

Declaratie de viziune

Deschis pentru a primi. Dornic să discutăm. Străduind să se transforme.

Declarația de misiune

Cultivând obiceiurile excelenței academice și umane, ne străduim să dezvoltăm minți versatile și critice care propun soluții creative la problemele complexe de astăzi.

Atingem aceste obiective într-o tradiție catolică, dominicană bogată și vibrantă:

  • prin oferirea unei baze solide în filozofie și teologie;
  • într-un mediu complet bilingv;
  • în timp ce se angajează deschis cu diverse discipline, medii și credințe;
  • pentru ca elevii să-și poată actualiza potențialul și să schimbe lumea.

Una dintre cele mai vechi colegii universitare din Canada.

Cu specializarea sa în filozofie și teologie, Dominican University College este dedicat hrănirii gândirii critice, analizei, muncii în echipă și, în general, unei experiențe educaționale unice.

Afiliere la Universitatea Carleton

În mai 2012, Dominican University College a fost afiliat oficial cu Universitatea Carleton. Toate diplomele acordate sunt împreună cu Universitatea Carleton, iar studenții au posibilitatea de a se înscrie la cursuri în ambele campusuri.

Accesibilitatea școlarizării

Dominican University College oferă cele mai mici taxe de școlarizare din Ontario. Abordarea noastră este de a oferi fiecărui student oportunitatea de a obține studii superioare și de a lansa o carieră.

Locații

  • Ottawa

    Empress Avenue,96, K1R 7G3, Ottawa

    Întrebări