Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dominican College

Dominican College

Dominican College

Introducere

 • Cel mai înalt nivel de asistență personală
 • Programe acreditate la nivel național
 • Facultatea, administrația și personalul angajat în succesul dvs.
 • Apropierea de New York și de trei aeroporturi majore
 • Un mediu de campus plin de spirit în care există întotdeauna ceva distractiv, educativ sau inspirator de făcut
 • Cel mai bun program atletic în rândul colegiilor mici din regiune

Colegiul favorizează relațiile dintre studenți și facultăți prin intermediul unor clase personale mici. Locația noastră convenabilă în zona pitorească din Valea Hudson, aflată la doar 17 km de New York, se simte ca o casă departe de casă, în atmosfera noastră prietenoasă, dar provocatoare și de susținere. Din 1952, Dominican College a oferit studenților mediul înconjurător pentru a cultiva legături unice și relații de-a lungul vieții.

127046_Campus.jpg

Dominican College este unul dintre grupurile selecte de colegii care urmează să fie numit Colegiul Distincției , bazat pe excelența sa în Patru Distincții: studenți implicați, predare excelentă, comunități vibrante din campusuri și rezultate de succes. Dominican College a fost onorat ca Colegiu de distincție în ultimii patru ani

De ce Dominican College ?

Tot ce ați visat la facultate este chiar aici.

Realizare în fiecare zi

 • Învățarea care micșorează distanța dintre clasă și carieră
 • Zeci de cluburi și organizații
 • Locație ideală la 17 km de New York City
 • Cel mai înalt nivel de asistență personală

DC vă devine conectat

Studiați cu facultate de experți pe piste academice specializate orientate către cariere. Puteți aplica ceea ce învățați în setările din lumea reală - înainte de a absolvi studiile. Suntem în legătură cu educația pe care o puteți utiliza.

127036_SEP_01536_August232018-L.jpg

DC este comunitatea voastră

Corpul nostru de studenți arată ca New York - care arată ca lumea! Vei face cei mai buni prieteni pe care i-ai avut vreodată aici; prieteni cu care vei rămâne pe viață.

DC te ajută să servești

Vă oferim modalități de a ieși acolo și de a face diferența , de la implicarea civică și Habitat for Humanity la călătorii în misiune în străinătate și sustenabilitate în campus.

DC cuprinde valorile atemporale

Misiunea și valorile noastre sunt înrădăcinate în tradiția de 800 de ani a ordinii dominicane. Salutăm oameni din medii diverse pentru a se alătura comunității noastre de studenți.

Ajungeți mai mult în fiecare zi. Dominican College vă va ajuta să ajungeți acolo.

127047_DominicanCollege-ChargerCafe.jpg

Misiunea noastră

Scopul Dominican College este de a promova excelența educațională, leadershipul și serviciile într-un mediu caracterizat prin respectul pentru individ și preocuparea pentru comunitate și nevoile sale. Fondat de Sora Dominicană din Blauvelt, Colegiul este o instituție independentă de învățare superioară, de origine catolică și moștenire. În tradiția dominicană, favorizează urmărirea activă și împărtășită a adevărului și întruchipează un ideal de educație înrădăcinat în valorile înțelegerii reflective și implicării compasionale.

Angajat să-și construiască programele pe o bază solidă în artele și științele liberale, Colegiul menține un climat centrat pe studenți și servește o comunitate diversă de studenți în programe de licență și absolvire. Colegiul împuternicește această comunitate de studenți să exceleze, să conducă și să servească cu integritate și să se implice responsabil în urmărirea unei lumi mai juste, etice și durabile.

Dominican College este dedicat principiului că programele și serviciile sale educaționale trebuie să fie atât de provocatoare, cât și de susținere, distinse atât prin standarde înalte, cât și prin atenție la nevoile și potențialul elevului individual. Afirmați și angajați de aceste standarde și valori, absolvenții sunt pregătiți pentru vieți cu scop și pentru carierele și profesiile pe care aleg să le urmeze.

Locații

 • Orangeburg

  Western Highway South,470, 10962, Orangeburg

Întrebări