Keystone logo
DOBA Business School

DOBA Business School

DOBA Business School

Introducere

Suntem o școală europeană modernă de afaceri modernă, dedicată indivizilor care sunt interesați să-și îmbunătățească cunoștințele și competitivitatea prin învățarea online și directă. Programele noastre de studii de înaltă calitate, disponibile în patru limbi diferite, respectă standardele și cerințele mediului actual de afaceri european și global.

Dezvoltarea competențelor din secolul XXI prin programe și abordări inovatoare care dețin acreditarea internațională UNIQUE pentru utilizarea în domeniul TIC în învățământul superior

DOBA Business School avantaje cheie

 • un model de învățare online dezvoltat și stabilit, acreditat la nivel internațional de Fundația Europeană pentru Calitate în E-Learning
 • programe contemporane destinate dobândirii de cunoștințe actuale și practice,
 • învățământul superior modern, susținut de IT, oferit de profesori cu experiență profesională vastă,
 • o abordare axată pe elev,
 • cercetarea științifică, cooperarea internațională și alte activități de dezvoltare,
 • prezența pe piețele din sud-estul Europei,
 • strategia clară a globalizării, cu intrarea pe piețele externe din Africa și India,
 • responsabilitate socială și educație etică și activități de cercetare.

DOBA oferă programe de studiu studenților cu frecvență redusă care sunt angajați în general și se pot înscrie în programele obișnuite și pe programele de distanță / e-learning. Studenții pot studia în limba slovenă, sârbă, croată sau engleză.

DOBA Business School face parte din Grupul de afaceri DOBA, care a fost înființat în 1990. Grupul de afaceri DOBA este cea mai mare instituție de învățământ privată din Slovenia. De la bun început, DOBA dezvoltă și promovează învățarea pe tot parcursul vieții. Peste 100 de programe educaționale și de formare diferite formale și non-formale pentru diferite grupuri de vârstă și de vârstă răspund nevoii sporite de educație în Europa.

Programele noastre continuă să ridice nivelul de educație al indivizilor și să consolideze faptul că cunoașterea este un atu valoros. În loc să te pregătești pentru una din profesiile convenționale de astăzi, te pregătim pentru mai multe profesii și locuri de muncă de mâine.

97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


Viziunea noastra

O școală care merge dincolo.

Să devină una dintre școlile de vârf pentru învățarea online din Europa și o școală recunoscută la nivel mondial în acest domeniu - recunoscută pentru inovațiile sale pedagogice, deschidere, responsabilitate socială, credință în excelență durabilă și pentru studenții ei responsabili și social responsabili, care sunt gata să rezolve problemele economice actuale și abordarea problemelor sociale.

Misiunea noastră

Transformarea provocărilor în oportunități prin noi programe și abordări.

DOBA Business School este o școală privată de afaceri și o instituție de învățământ superior înființată pentru învățarea online în regiune și un centru de cunoștințe. DOBA Business School implementează programe universitare și postuniversitare și studii din domeniul studiilor sociale aplicate. Eforturile noastre sunt îndreptate spre reducerea lacunelor în cunoaștere și extinderea oportunităților pentru o carieră de succes în Slovenia și în regiune. Acțiunile noastre vizează asigurarea unei comunități sociale mai restrânse și mai largi, cu absolvenți educați contemporani și practic instruiți, care sunt conduse de acțiuni etice și responsabile din punct de vedere social.

Valorile noastre

Responsabilitate socială
Noi ajutăm la formarea unor persoane libere, critice, întreprinzătoare și creative, ale căror acțiuni contribuie la progresul societății.

Respectarea valorilor etice
Suntem obligați să respectăm principii etice înalte care stau la baza programelor noastre de studiu și a modurilor de studiu. Educația și propriile noastre acțiuni facilitează respectul, acceptarea diversității, toleranța și respectarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale.

Calitatea educației
Monitorizarea continuă a implementării procesului de studiu, calificările implementatorilor, asigurarea condițiilor pentru implementarea programelor, organizarea internă, comparabilitatea internațională a rezultatelor studiilor, cooperarea activă cu comunitatea și implementarea continuă a îmbunătățirilor prin includerea studenților.

Activități de cercetare și dezvoltare și inovații
Fiind un membru egal al comunității academice, de asemenea, în activitatea științifică și de cercetare oferind soluții noi și inovatoare care generează progrese în mediul înconjurător.

Adaptați și fii un factor al schimbării sociale
Acțiunile noastre în cercetare, educație și consiliere, stabilirea legăturilor, conduita noastră etică și promovarea educației pe tot parcursul vieții contribuie la dezvoltarea durabilă a responsabilității sociale în Slovenia și în afara ei. Acest lucru se realizează în cooperare cu experți, instituții, organizații și companii naționale și internaționale.

Respectarea individualității și promovarea muncii în echipă
Respectăm așteptările și nevoile indivizilor, dar promovăm în același timp cooperarea.

Independenţă
Credem în libertatea intelectuală și suntem o instituție independentă din punct de vedere financiar, instituțional și academic și orientată spre piață.

Locații

 • Maribor

  Prešernova ulica 1,, , Maribor

  • Belgrade

   Sava Centar, Milentija Popovića 9,, 11000, Belgrade

   Întrebări