Keystone logo
Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Dnieprodzerzhinsk State Technical University

Introducere

Dnieprodzerzhinsk State Technical University are astăzi 6 facultăți, 33 de departamente, 2 colegii, 1 școală tehnică, complex regional de producție educațională și științifică "Prometeu", 7 clădiri de predare și laborator, trei cămine, o bibliotecă cu până la un milion de exemplare și săli de electronice informații, rețea avansată de informații cu acces la Internet, centru educațional de televiziune, departament editorial și editorial, centru medical, centru de sănătate pe malul râului Oril, facilități sportive și de luat masa, unitate de întreținere puternică.

Universitatea oferă programe de formare în 23 de specialități. Acum universitatea are aproximativ 5.000 de studenți, iar 2.500 dintre ei sunt studenți cu normă întreagă. Universitatea are 296 de cercetători și cadre didactice, inclusiv 37 de doctori în științe, profesori titulari și 186 candidați la științe, profesori asociați. Din 2006, 142 de absolvenți și-au finalizat studiile postuniversitare, 62 de candidați și 10 teze de doctorat au fost susținute.

Structura Dnieprodzerzhinsk State Technical University include Colegiul de Economie Dniprovsky, Școala Profesională (Departamentul angajaților calificați) și Colegiul Comercial din cadrul Universității Tehnice de Stat Dniprovsky.

Locații

  • Kamianske

    Dniprobudivs'ka Street,2, 51900, Kamianske

    Întrebări