Keystone logo
Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Dmad - Escuela de Arquitectura y Diseño interior

Introducere

Dmad s-a născut în 2013, la Madrid (Spania), când un grup de profesioniști în arhitectură cu un mare interes pentru designul interior, a decis să implementeze o nouă metodă de predare practică apropiată de viața profesională în cursuri și masterate. Să ducem „proiectul” la clasă este scopul nostru și să rezolvăm toate preocupările de zi cu zi cu care se confruntă un profesionist atunci când începe să lucreze. Așa a apărut școala de design interior și arhitectură, Dmad.

Suntem o „școală boutique”, tânără și cosmopolită, cu grupuri mici. În acest fel ne putem asigura că învățarea este personalizată și întărește neajunsurile sau punctele slabe ale fiecărui student, în timpul cursurilor și masteraturilor.

La Dmad nu vei găsi doar un loc de învățat, ci și o familie în care vei avea tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți începe cariera profesională în lumea designului.

Metodă

Dmad este o Școală de Design Interior și Arhitectură, cu un concept „boutique”, în care predarea se desfășoară prin cursuri față în față și proiecte reale, grupuri mici și profesioniști marcanți din lumea designului ca profesori, ajutând studenții să face tranziția între școală și lumea muncii. Dacă sunteți în căutarea unei metode de predare eficientă și eficientă, ați ajuns la locul potrivit.

Diferenţiere

Valoarea principală a școlii, Dmad, sunt cadrele didactice ale acesteia, profesioniști de prestigiu ale căror proiecte stabilesc tendințe în domeniul arhitecturii, designului interior, amenajării și designului în general. Ele ghidează studentul în cariera sa profesională și rezolvă îndoielile în afara sferei strict academice.

Veți găsi, de asemenea, o atmosferă familiară și apropiată.

Pe parcursul cursurilor și masteraturilor, la majoritatea disciplinelor lucrăm cu companii din sector și cu clienți reali, ceea ce oferă studentului o experiență foarte apropiată de lumea reală a muncii.

Cursurile și masteratele noastre sunt acreditate de universități prestigioase din Spania: Universitatea Nebrija și Universitatea Pontificală din Salamanca și din Italia: Universitatea Telematică eCampus, care acordă un Titlu Oficial pentru Masterul în Design Interior (Design Global).

Grade obtinute

  • Cursuri acreditate de Universitatea Pontificală din Salamanca;
  • diplome de master acreditate de Universitatea Nebrija ca diplomă proprie;
  • Diploma de master acreditată de Universitatea Telemática e Campus ca o diplomă OFICIAL recunoscută de Ministerul Educației din Italia.

Modalitate

Toate cursurile și masteratele de la Școala de Design Interior și Arhitectură, Dmad, sunt 100% față în față.

Locații

  • Madrid

    Dmad - Madrid Paseo de la Habana nº 151 Madrid, España., 28036, Madrid

Întrebări