Keystone logo
Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Designskolen Kolding

Introducere

Designskolen Kolding

Respectăm materia primă implicată în fiecare student și membru al personalului și apreciem dialogul, egalitatea și diversitatea.

DK studenților DK se bazează pe talent. Acest lucru distinge DK de universitățile tradiționale. Cultivăm și prețuim talentul și îl provocăm învățându-i pe studenții noștri să reflecteze asupra propriului proces și învățându-i să colaboreze prin finalizarea sarcinilor legate de contexte specifice de utilizare, de preferință în interacțiune cu industria.

DK se bazează pe tradiția designului danez și se concentrează pe designul semnificativ. Credem că legătura cu istoria și tradiția permite crearea a ceva nou. Abordarea școlii de a preda este că nu oferim răspunsul, îl descoperim împreună.

La DK lucrăm cu instrumente, tehnici, concepte și metode. Ne bazăm pe cunoaștere și cercetare și subliniem percepția senzorială și experimentele; unind mâinile și mintea.

DK are statut de universitate. Oferim un cadru academic care cuprinde un număr de cercetători recunoscuți care se concentrează pe domeniul de cercetare emergent al proiectării și pe o producție în creștere a proiectelor de doctorat. În același timp, apreciem practica profesională și acordăm prioritate oferirii unor condiții excelente de atelier care să permită studenților noștri să lucreze cu materialele pe o scară 1: 1. Cerem ca profesorii noștri școlari să fie practicanți în domeniul lor, iar stimatoarea noastră facultate vizitativă asigură inspirație din practica profesională.

Oferim trei programe de masterat diferite:

Proiectare pentru oameni

Proiectare pentru Planet

Design pentru joacă

Programul de masterat în design la Design School Kolding sprijină și extinde cunoștințele, competențele și abilitățile pe care le aduceți de la formarea BA și vă permite să vă specializați în design pentru oameni, design pentru planetă sau design pentru joacă.

Programul MA vă va oferi o înțelegere aprofundată și largă a metodelor, teoriilor și tehnicilor legate de profesia de proiectant.

Pe lângă cunoștințele și competențele care se leagă de specialitatea pe care o alegeți, oferim și dialog profesional și supraveghere în cadrul:

Design industrial

Design de comunicatii

Design vestimentar

Textile Design

Proiectare accesorii

„Programul se concentrează pe colaborarea cu comunitatea de afaceri și societatea mai largă, împreună cu cursuri individuale bazate pe cazuri specifice. Colaborările și cursurile au elemente puternice de creare, implicare și co-creare cu utilizatorii. Acest lucru ar putea implica haine, jocuri, produse, interfețe utilizator, servicii, împrejurimi fizice, jucării - orice susține ființa umană jucăușă, viața durabilă sau o societate incluzivă social.

Programul de master se încheie cu un proiect de absolvire și vi se va acorda titlul de Master of Arts in Design. Un master în design te califică să participi și să colaborezi la proiecte de dezvoltare artistică și științifică.

Mărturii studențești

Locații

  • Kolding

    Ågade 10

    Întrebări