Keystone logo
Discovery Community College

Discovery Community College

Discovery Community College

Introducere

Discovery Community College este dedicat formării practice și absolvirii studenților pregătiți pentru muncă, care sunt căutați de angajatori.

Obiective

Să recunoască și să încurajeze nevoile individuale de învățare ale fiecărui elev

Pentru a oferi educație practică de calitate, utilizând cea mai recentă tehnologie

Pentru a înțelege și a lucra cu comunitatea noastră locală și nevoile sale unice

Să fii superior la dezvoltarea de noi programe și predarea abilităților necesare pentru schimbarea rapidă a pieței forței de muncă de astăzi

La Discovery, credem cu tărie în filosofia „învăța prin a face”. Accentul nostru este pe absolvirea angajaților complet calificați, pregătiți pentru muncă. Programele specializate de formare profesională de la Discovery Community College sunt concepute pentru a vă oferi toate cunoștințele și experiența practică de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivele carierei într-o perioadă scurtă de timp. Asta înseamnă că puteți câștiga mai mulți bani într-o carieră care vă interesează - fără a petrece ani într-o clasă.

O tradiție a succesului

Ca parte a obiectivului nostru de a oferi cea mai bună instruire practică studenților noștri, Discovery Community College a format alianțe cu numeroși parteneri comunitari distinși. De asemenea, suntem înregistrați și desemnați de către filiala instituțiilor private de formare din Columbia Britanică, formal PPSEC, din 1996.

Locații

  • Nanaimo

    Dunsmuir Street,495, V9R 6B9, Nanaimo

    Întrebări