Keystone logo
Diponegoro University

Diponegoro University

Diponegoro University

Introducere

Diponegoro Universitatea (UNDIP) este o universitate de prestigiu situat la nordul Central Java Indonezia. Este renumit pentru a fi în prim-planul de inginerie și de cunoștințe tehnologice și expertiză, cu misiunea de a fi o universitate de cercetare excelente. UNDIP a stabilit, de asemenea, o reputație de educație inovatoare și de cercetare de vârf, cu o viziune pentru educarea specialiștilor și profesioniștilor spre dezvoltarea resursei umane creatoare și inovații tehnologice avansate. Acest lucru este în concordanță cu aspirațiile țării de a fi pe deplin dezvoltate și națiune-cunoștințe bogate. UNDIP are 11 facultăți și numărul de centre de cercetare, în plus față de departamentele academice pentru a deservi nevoile tehnologice, educaționale și de cercetare ale universității.

Un rezultat important al modernizării gestionate cu atenție UNDIP este o îmbunătățire continuă a sistemului de învățământ, care și-a turnat milioane de oameni în cercetare și dezvoltare, precum și pentru a încuraja studenții internaționali în țară. În 2008 THES-QS Top Mondiale University Rankings, Universitatea Diponegoro (UNDIP), prezentat bine în clasamentul 501+ poziției, care scade de la Top 500 (poziția 401-500th), în 2007. În anul 2009, UNDIP clasat 171th Top 200 Asia din clasament QS Top Universitatea Asia. În anul 2009, calitatea predării în UNDIP sa îmbunătățit foarte mult în ultimii ani, în urma unui decret guvernamental care toți profesorii și cadrele universitare trebuie să posede o diplomă de master / doctorat în subiectul pe care le predau, ceea ce nu a fost cazul, înainte de începutul sec.

Diponegoro Universitatea (UNDIP) a fost mult timp de gestionare încercările sale fără sfârșit să fie acreditate ca o universitate națională , care să fie mândri și acreditate pe plan internațional ca o universitate restante. Acest program a fost în concordanță cu provocările erei globale. Epoca globală impune instituțiilor de învățământ de înaltă calitate, care conduc unele realizări pentru a participa la competiție rapidă dincolo concura din lume. În funcție de condițiile actuale calitatea educației într-o universitate ar trebui să fie întotdeauna crescută, în scopul de a dezvolta tehnologii calificate, cunoștințe, și de mare de resurse umane. Acțiunile strategice au fost luate în conformitate cu noii paradigme a programului de dezvoltare a învățământului superior, care a fost propusă de către indoneziană Direcția Generală a Învățământului Superior (IDGHE).

În anul 2020, UNDIP intenționează să fie o universitate de cercetare excelente. Eforturile de a atinge viziunea, UNDIP definește misiunea după cum urmează:

pentru a oferi cel mai bun program de educație în domeniul științei, tehnologiei și artă, să efectueze cercetări științifice profesionale și publicarea ca contribuții la dezvoltarea științei și tehnologiei, pentru a furniza servicii publice calificate, în conformitate cu cererea societății și dezvoltarea științelor cunoașterii și efectuarea evaluării în mod regulat pentru a îmbunătăți calitatea, autonomie, responsabilitate și acreditarea universității.

Viziune, Misiune și principalul interes științific al UNDIP s-au axat pe eco-coastă-Regiunea de Dezvoltare. Avem o parte semnificativă a programelor postuniversitare și de licență cele mai competitive în inginerie, agricultura animală, TIC, știință, matematică, economie, management, medicină, științe sociale și politice, scrisori, sănătate publică, pescuit și științe marine și psihologie.

cazare camin studentesc va fi asigurată de UNDIP în interiorul regiunii campus, precum și închiriere privat în jurul valorii de campus oferite de comunitate. În jurul valorii de închiriere privat are o cantina de student, care oferă o gamă largă de preparate culinare, la prețuri rezonabile. Tariful camerei pentru intervalele de închiriere private, de la 150.000 Rp Rp 250.000 de o lună depinde de facilitățile disponibile. Tarifele camerelor nu includ lenjerie de pat și servicii de curățenie. studenții postuniversitare pot fi cazați în reședințe private pentru familie. Ar trebui subliniat faptul că ratele pot varia considerabil în funcție de tipul de cazare, apropierea de campus și ceilalți factori relevanți. În general, informații cu privire la reședințe private de inchiriat sunt disponibile la ziarele locale.

Locații

  • Semarang

    Diponegoro University Jalan Professor Haji Soedharto, 50275, Semarang

Întrebări