Keystone logo
Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Didaxis Institute of Higher Studies

Introducere

Instituto Dídaxis de Formación y Capacitación, SC a fost fondat în decembrie 1989, de către actualul său director, Dr. Carlos Zarzar Charur. În decembrie 2008, a fost obținută Recunoașterea validității oficiale a studiilor pentru a oferi online următoarele cursuri postuniversitare în educație, în cadrul sistemul deschis sau la distanță: doctorat în educație, master în educație și specializare în predare. Aceste programe au început să fie oferite în februarie 2009.

Pentru livrarea acestor programe, Institutul Dídaxis are un cadru didactic format din profesori-instructori, care au fost instruiți în mod corespunzător în linia metodologică proprie a Institutului.

Înțelegând misiunea ca obiectivul final care dă sens tuturor acțiunilor noastre, putem defini misiunea Institutului Dídaxis de Studii Superioare după cum urmează:

Colaborați cu dezvoltarea educației în Mexic, prin predare, cercetare și programe de extindere, menite să susțină îmbunătățirea academică a instituțiilor de învățământ și, în special, pregătirea cuprinzătoare a personalului academic care lucrează în acestea.

Locații

  • México

    Avenida Ocampo Oriente,225, 27000, México

    Programe

    Întrebări