Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Introducere

Dialogo Brasil este una dintre primele scoli de schimb educațional din Brazilia. Fondată în 1989, în Salvador da Bahia, Este o referință în predare și formare de portughez aculturației pentru străini. Adaptate programe pentru persoane fizice, companii, universități și instituții din întreaga lume. Asta e 26 de ani de experiență și calitate în predarea culturii portugheză și braziliană. Școala se află pe Treilea cel mai bine plaja din lume, Porto da Barra Beach, In zona Barra, ales în 2007 de către British ziar The Guardian.

Acesta constă dintr-un mare și frumos 2 etaje casa cu: - Nouă săli de clasă cu aer condiționat, prevăzute cu-termoizolare echipamente audio - bucătărie pentru clasele gastronomie - Saloom pentru Samba dans, cursuri de Capoeira si yoga - zona verde mare în aer liber pentru chating și fumatul - Acces gratuit la internet și WiFi, cafea și ceai

Metodologia cursuri Dialogo Cel mai puternic caracteristică a programelor de Dialogo Brazilia este o mulțime de a vorbi în formare clasă, precum și integrarea activităților culturale, în conformitate cu principiile abordării comunicative a intercultural și predarea limbii. Cursurile sunt predate în limba portugheză și sunt pregătite cu atenție pentru fiecare nivel. Într-un mod frumos, jocuri, muzică, clipuri video și alte materiale didactice sunt folosite pentru a dezvolta abilități în ascultare și vorbire, care pregătesc studenții pentru a efectua diferite sarcini în situații din viața reală.

Școala a dezvoltat module de predare pentru toate nivelurile: "Falo Português I, II și III". Aceste module acoperă situațiile, structuri gramaticale și vocabular necesare pentru un străin care este în Brazilia.

De ce Salvador da Bahia? Salvador este, de asemenea, cunoscut sub numele de capitala fericire Braziliei din cauza nenumărate părți sale populare în aer liber, inclusiv carnavalul de stradă. Orașul are cea mai mare carnaval din lume. Prima capitala coloniala a Braziliei, orașul este unul dintre cele mai vechi din America.

Locații

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări