Keystone logo
Umeå Institute of Design - Umeå University

Umeå Institute of Design - Umeå University

Umeå Institute of Design - Umeå University

Introducere

Universitatea Umeå, Institutul de Design Umeå

Umeå Institute of Design oferă cinci programe academice care se concentrează exclusiv pe design industrial și specializările conexe. Programele variază de la niveluri de licență la master și doctorat. Oferim programe educaționale de design industrial extrem de competitive, profesionale și internaționale, susținute de facilități și resurse tehnice excepționale. Institutul este organizat în cadrul Facultății de Știință și Tehnologie a Universității Umeå.

Programe de masterat

La nivelurile de masterat, există trei programe orientate pe plan internațional și specializate de doi ani, care conduc la o diplomă de master care cuprinde 120 de credite ECTS.

Cele trei discipline sunt:

  • Dezvoltare avansată a produselor
  • Interacțiune Design
  • Design de transport

Programele de master sunt derulate în limba engleză și sunt deschise studenților internaționali. Cetățenii UE nu plătesc taxe de școlarizare.

Studenti internationali

Elevii din întreaga lume sunt în prezent înscriși în programele noastre de Master, creând un amestec unic de energie creativă și îmbogățire interculturală.

În prezent, avem studenți din peste 30 de țări, inclusiv Norvegia, Canada, Danemarca, Marea Britanie, India, Turcia, Japonia, Brazilia, Mexic, Suedia, Finlanda, Coreea, China, Germania și SUA. Aproape 80% dintre studenții de la MA provin din alte țări decât Suedia.

Cooperarea cu industria

În toate cele patru programe, Institutul cooperează în mod regulat cu o serie de companii și organizații, inclusiv Google, IKEA, Nokia, Volvo Trucks, Volvo Cars, Ericsson, ABB, Electrolux și Husqvarna, dintre care câteva sunt, de asemenea, puternic implicate în programele de cercetare ale Institutului.

Locații

  • Umeå

    Umeå Institute of Design Umeå University

Întrebări