Keystone logo
DePaul University Department of International Studies

DePaul University Department of International Studies

DePaul University Department of International Studies

Introducere

Studii Internationale

Departamentul de Studii Internaționale utilizează un cadru interdisciplinar pentru a explora dimensiunile istorice și contemporane ale problemelor globale complexe.

Elevii din acest domeniu dezvoltă abilități în cercetare și analiză și cultivă o conștientizare critică a relațiilor de putere și a inegalității care modelează conflictul și dezvoltarea la scară locală și globală.

111260_pexels-photo-1153213.jpeg

Despre

Bine ați venit la Departamentul de Studii Internaționale, care găzduiește un program de licență, un program de absolvent și un program BA / MA de cinci ani. Studiile internaționale reprezintă un domeniu în continuă evoluție care încearcă să înțeleagă și să abordeze problemele internaționale într-un mod care să integreze metodele politice, sociale, economice și culturale de analiză.

Studenții noștri dezvoltă excelente abilități de cercetare, scriere și gândire critică, care le pregătesc pentru o gamă largă de căi de carieră în sectorul public, privat și non-profit, inclusiv serviciul străin, asistența umanitară și dezvoltarea internațională, politica publică, afacerile internaționale, servicii, jurnalism și drept.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Chicago

    DePaul University Welcome Center 2400 N. Sheffield Ave. Chicago, IL 60614, , Chicago

Întrebări