Keystone logo
© BIMM University
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Introducere

Fondat pe principii de excelență, egalitate și oportunitate pentru toți, Universitatea din York a fost deschisă în 1963 cu doar 230 de elevi. De atunci, am devenit una dintre universitățile de frunte din lume, sculptură o reputație ca un centru de putere academică în cazul în care un accent clar pe excelență a asigurat recunoașterea națională și internațională, alături de instituții mai stabilite.

Excelenta academica

A membru al Grupului Russell de elita universităților, Suntem o universitate dinamică, cercetare intensivă angajat la dezvoltarea de descoperiri de salvare și a noilor tehnologii pentru a aborda unele dintre provocările globale cele mai presante.

În prezent, există peste 30 de departamente academice și centre de cercetare și organismul de student sa extins la aproape 16.000.

Campus și orașul

Situat la câțiva pași de centrul orașului York, campusul nostru sigur și atractiv Heslington este acasa, la noastre nouă colegii și cele mai multe dintre departamentele noastre. Avem, de asemenea, mai multe departamente situate în centrul orașului, la istoric King Manor.

In ultimii ani, £ expansiunea campusul 750m a văzut deschiderea a șapte clădiri noi, creșterea capacității noastre pentru numerele de studenți și oferind mai multe facilități de clasă mondială pentru secolul 21. Durabilitate joacă un rol-cheie în această dezvoltare ambițioasă.

Locații

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Întrebări