Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Deland Aviation

Deland Aviation

Deland Aviation

Introducere

La Deland Aviation , produsul nostru cel mai important este siguranța. Dacă aveți o aeronavă care necesită întreținere, inspecție sau reparație, instalația noastră de întreținere este aici pentru a vă servi avionul. Păstrați-o bine, și în siguranță pentru a zbura și a vă bucura.

Serviciile noastre

Formare pilot: partea 141 și 61 Formare

Deland Aviation oferă formare de zbor la cele mai accesibile tarife la nivel local. Partea 141 Formarea de zbor este furnizată de AVIA Flight Academy International, Inc.

Simularea aeronavelor: controlul zborului precis

Garmin 430 echipat. Verificarea competenței instrumentului. Instruire single / ME

Detaliile aeronavei / Curățarea: detalii complete de service

Spălare umedă, Spălare uscată, Degresare de șasiuri, Lustruire (îndepărtarea oxidării), Ceară, Curățare interioară și Detașare Cockpit

Mentenanță: Peste 100 de ani de experiență

Suntem mândri să oferim inspecții și întreținere de aeronave la prețuri rezonabile pentru toate nevoile dvs. de aeronave. Întreținerea este finalizată în timp util.

Aeroport Parcare: Spațiu de parcare mare

Prin intermediul Deland Aviation suntem capabili să vă economisim bani prin oferirea de aeronave la prețuri accesibile în aer liber la o rată de 75.00 USD lunar la Aeroportul Deland.

Închirierea de avioane: Piper și Cessna

Oferim prețuri reduse pentru închirieri de blocuri! Verificați tarifele noastre.

Runway, airstrip in the airport terminal with marking on blue sky with clouds background. Travel aviation concept.

Situat convenabil în estul statului central Florida, Deland Aviation oferă pregătirea perfectă a zborurilor și destinația de vacanță. Amplasat în frumosul DeLand, locația excelentă a Deland Aviation vă oferă tot ce vă doriți: vreme senzațională, stațiuni apropiate de ocean și plaje frumoase, terenuri de golf de campionat și atracții interesante la distanță de mers ușor, inclusiv Disney World, Epcot, Daytona Speedway, Marineland și istoricul Sf. Augustin.

În cazul în care zburați cu avionul, Daytona International (DAB), Orlando-Sanford International (SFB), Orlando International (MCO) și Jacksonville International (JAX) sunt cele mai apropiate aeroporturi comerciale. Desigur, în cazul în care călătoriți cu aeronave private, Deland Municipal Airport (KDED) este o alegere naturală, oferind piste extinse și abordări GPS RNAV (cu minime LPV). Vă putem ajuta cu toate aranjamentele dvs. de călătorie indiferent de locul în care alegeți să ajungeți.

De ce să nu faceți următoarea sesiune de antrenament o afacere de familie? Vom contribui la coordonarea tuturor aranjamentelor necesare pentru a vă asigura că dvs. și tovarășii dvs. aveți o ședere plăcută și memorabilă.

Locații

 • Deltona

  1210 Flight Line Blvd, DeLand, FL 32724, USA, 32724, Deltona

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări