Keystone logo
Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Introducere

Alegerile

Ne angajăm să producem absolvenți la nivel mondial cu diplome internaționale: 195 de universități partenere din întreaga lume oferă studenților multe oportunități de a dobândi experiență și de a câștiga credite pentru absolvirea lor prin semestre de schimb valutar, stagii și studii cu dublă diplomă în străinătate. De fapt, toate diplomele de licență includ un semestru de stagiu obligatoriu, care poate fi efectuat fie local, fie în străinătate.

Cooperăm cu peste 500 de companii regionale și multinaționale, inclusiv jucători la nivel mondial, cum ar fi BMW, MAN, Continental, ZF și Siemens, unde studenții pot dobândi o experiență de muncă de neprețuit. În plus, Serviciul de carieră al universității găzduiește un program de mentorat, în cadrul căruia studenții cooperează cu un mentor de afaceri profesionist pentru a-i ajuta să își atingă obiectivele profesionale. Această promovare activă calmează trecerea de la cariera academică la cea profesională, ceea ce înseamnă că absolvenții noștri au un succes deosebit pe piața muncii.

Statistică

Populația noastră studențească de aproape 8.000, inclusiv 30% studenți internaționali, studiază o serie de cursuri universitare predate în engleză sau germană.

  Caracteristici Campus

  Campusuri de predare

  Studenții sunt repartizați în opt facultăți din două campusuri. Campusul principal din Deggendorf are o gamă largă de programe de studii instruite fie în engleză, fie în germană. În campusul european Rottal-Inn, toți studenții sunt predați exclusiv în limba engleză (cu studenții internaționali care urmează lecțiile de germană). Aceste două campusuri sunt la o oră de mers cu mașina și ambele sunt în Bavaria, sudul Germaniei.

  Considerăm că un stil de viață grozav este un factor important pentru bunăstarea studenților noștri. Studenții sunt sprijiniți cu multe facilități, cum ar fi o serie de cluburi studențești, un program sportiv extins (în prezent suntem campionii germani la fotbal), un mare birou internațional, un centru de limbi străine și un serviciu de carieră. Organizăm anual un eveniment de zi deschisă în campus și un festival de muzică în fiecare vară.

  Toate facultățile, atelierele și centrele de servicii pentru studenții noștri au sediul în, pe și în jurul campusului nostru, creând un mediu deschis, prietenos și comunicativ în rândul personalului, studenților și personalului didactic.

  • Vizualizați campusurile noastre de predare la www.th-deg.de/en/dit/campuses

  Imagini cu campusul Deggendorf:

  121525_Degcampus.jpg
  121526_Degaudiolab.jpg
  121527_Degcampushallway.jpg
  121528_Degcampus2.jpg
  121529_Degcampussnow.jpg
  121530_Degcampussummer.jpg

  Imagini ale campusului european:

  121531_ECcafe.jpg
  121532_ECcampus2.jpg
  121533_ECcampus1.jpg
  121534_ECcarpark.jpg
  121535_EClibrary.jpg

   Locații

   • Pfarrkirchen

    Max-Breiherr-Str. 32

   • Deggendorf

    Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

   Întrebări