Keystone logo
Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introducere

Deakin University este o universitate de top-evaluat cu absolvenți de clasă mondială. Deakin este clasat în top 3% din universități din întreaga lume și are o reputație puternică pentru satisfacția studentului.

gradul de programe axate pe industrie și o perspectivă internațională puternică înseamnă că absolvenții Deakin sunt pregătiți pentru locul de muncă la nivel mondial.

Abordarea noastră a procesului de învățare pune accentul pe lumea reală experiență și practică profesională, dar fără a sacrifica angajamentul nostru de cercetare de înaltă calitate. Deakin este o universitate tânără și dinamică, care oferă studenților de cercetare șansa de a inova și de a prospera.

Institutul pentru Materiale Frontier

Recunoscut ca unul dintre organizații de cercetare de materiale din Australia, Institutul pentru Materiale Frontier (OFIs) promovează inovația și excelența în domeniul științei materialelor și inginerie de cercetare.

OFIs a fost creat pentru a aborda unele dintre provocările majore cu care se confruntă societatea prin inovații în design și performanță materiale. Scopul nostru este de a dezvolta tehnologii inovatoare de fabricație; și eficiența energetică, a resurselor și durabilitatea infrastructurii.

Locații

  • Burwood

    221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

    Întrebări