Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute Master of Science în Managementul Lanțului de Aprovizionare
Worcester Polytechnic Institute

Master of Science în Managementul Lanțului de Aprovizionare

Worcester, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

82291_rsz_82252_supplychainmanagement.jpg

WPI MS în managementul lanțului de aprovizionare, o diplomă STEM desemnat, pregătește studenții pentru o carieră în gestionarea cerințelor globale, distribuții și îndeplinirea de bunuri și servicii. MS în managementul lanțului de aprovizionare oferă studenților cu abilitățile și practicile practice de gestionare a proiectelor necesare pentru a proiecta și gestiona un lanț de aprovizionare eficient. Întrucât economia globală oferă mai multe oportunități pentru bunuri și servicii să se deplaseze zilnic pe continente, crește și provocările legate de gestionarea prognozei și a fluxului de produse, informații și capital. Deoarece fiecare dintre acești factori poate influența profitabilitatea unei organizații și satisfacția generală a clienților, formarea profesională în managementul lanțului de aprovizionare devine o parte esențială a echipei de conducere a unei companii.

Curriculum

MS în managementul lanțului de aprovizionare poate fi finalizat cu o jumătate de normă sau cu normă întreagă și include un curriculum analitic intensiv și un distinctiv Programa de Calificare Profesională (GQP). Cursurile de bază oferite online și în campus oferă o bază practică în factorii multidisciplinari care influențează modul în care un lanț de aprovizionare este gestionat, analizat și proiectat. Veți examina modul în care diferiți factori și tehnologii influențează cele trei fluxuri (materiale, informații și capital) ale unui lanț de aprovizionare și vor învăța abilitățile necesare pentru a gestiona materialele, sursele de date, instrumentele de marketing și perturbarea / riscul. GQP oferă un proiect de consultanță în lanțul de aprovizionare prin intermediul unui partener din industrie.

Elevii trebuie să completeze următoarele șapte cursuri necesare:

 • Analizarea și proiectarea operațiunilor pentru a crea valoare

 • Analiza și proiectarea lanțului de aprovizionare

 • Achiziții globale și logistică

 • Management de proiect

 • Comportamentul consumatorului

 • Negociere

 • Proiectul de consultanță în lanțul de aprovizionare

Elevii trebuie să completeze cinci electives, distribuite după cum urmează:

Finanțe, alegeți una din următoarea listă:

 • Inteligența financiară pentru luarea deciziilor strategice

 • Informații și management financiar

 • Tematică specială - Analiza financiară a lanțurilor de aprovizionare

Alegeți trei opțiuni din lista următoare:

 • Data Mining Aplicatii de Afaceri

 • Marketing digital

 • Managementul riscului operațional

 • Metode de optimizare pentru analizele de afaceri

 • Tema specială - lanțul de aprovizionare durabilă

 • Tematică specială - Managementul materialelor în lanțurile de aprovizionare

 • Tematică specială - Modelarea și analiza simulării lanțului de aprovizionare

 • Tematică specială - analiza performanțelor lanțului de aprovizionare

 • Supply Chain Research

Un curs absolvent în altă disciplină de Afaceri sau în afara Afacerilor

După absolvire

MS în programul de gestionare a lanțului de aprovizionare oferă abilitățile și experiențele practice necesare pentru a începe dezvoltarea unei cariere în domeniul de gestionare rapidă a lanțului de aprovizionare. O piață excelentă și bogată a locurilor de muncă, în special a celor de nivel internațional, înseamnă că absolvenții pot începe să își asume poziții de lider la începutul carierei, incluzând roluri în calitate de analist tehnic al lanțului de aprovizionare, manager de mărfuri, director de achiziții, manager senior de îmbunătățire a performanței sau director operațiuni de distribuție. Industriile care au nevoie de manageri ai lanțului de aprovizionare includ producția, transportul, comerțul cu amănuntul, guvernul, educația și tehnologia.

Opțiunea BS / MS

Studenții de licență interesați de MS WPI în Managementul lanțului de aprovizionare pot alege să câștige un grad avansat în timp accelerate cu BS / MS opțiune grad. Pentru mai multe informații despre cerințele pentru acest stat membru, contactați Biroul de admitere al școlii de afaceri Foisie. În general, studenții depun cererea de absolvent online în anul de juniori (alegeți programul BS / MS și apoi Managementul lanțului de aprovizionare pentru cerere) și puteți discuta cu un consultant despre dubla contabilizare a creditelor pentru BS și MS în anul senior.

Resurse pentru studenții internaționali

Casa Internațională oferă programe în curs de desfășurare și servicii esențiale pentru asistarea, ghidarea și sprijinirea studenților și studenților internaționali în tranziția lor spre societatea și cultura academică din SUA.

Admiterea

O lume centrate pe tehnologie are nevoie de profesioniști în domeniul afacerilor

Echipa de absolvenți de admitere din cadrul Foisie Business School vă va ajuta să găsiți programul potrivit pentru obiectivele de carieră, să vă ghidați prin procesul de aplicare și, dacă sunteți admis, asigurați-vă că sunteți pe calea cea bună pentru succes.

WPI atrage, în general, candidați cu experiență în inginerie, știință și tehnologia informației, dar mulți dintre studenții noștri absolvenți sunt, de asemenea, marketeri, antreprenori, cercetători, manageri financiari și practicieni. Oricare ar fi concentrarea dvs. atunci când veți intra, vă veți lăsa cu un sentiment de afaceri dornic pentru o lume centrate pe tehnologie. Studenții WPI absolvenți de afaceri sunt oameni luminoși, harnici, angajați din întreaga lume și spectrul industriei.

WPI acceptă cererile pentru toamna anului 2019. Sunt disponibile burse.

Se aplică următoarele termene de aplicare:

 • Pentru solicitanții din SUA - 15 iulie (toamna) / 15 decembrie (primăvara)

 • Pentru solicitanții internaționali - 15 iunie (toamna) / 6 noiembrie (primăvara)

 • Pentru doctorat solicitanți - 1 februarie (toamnă)

După expirarea termenelor limită, cererile sunt revizuite în mod continuu.

Informații necesare de testare

Orice solicitant internațional care intenționează să participe la WPI pe o viză de student F-1 trebuie să prezinte scoruri oficiale TOEFL sau scoruri IELTS. Cu toate acestea, în cazul în care solicitanții au doi ani de studiu continuu cu studii superioare completate în ultimii cinci ani, într-o țară al cărei limbaj oficial este limba engleză, acesta poate aplica o derogare de la TOEFL / IELTS prin contactarea unui consilier de admitere.

În timp ce WPI necesită un scor TOEFL minim de 84, Foisie School of Business necesită un scor TOEFL minim de 90 sau scor IELTS de 7. Foisie School of Business necesită un scor GMAT de 500 sau echivalentul său pe GRE. Nu există scoruri minime GRE, dar media pentru elevii admiși în ultimii trei ani a fost de 150 de verbale, de 165 de cantitative și de 3,0 analitică.

Cerințe de aplicare

 • Departamentul / Programul: Foisie School of Business

 • Termen limită de depunere a candidatului online: Solicitanții internaționali trebuie să aplice până la 15 iunie pentru toamnă și 6 noiembrie pentru primăvară. Solicitanții interni ar trebui să aplice până la 15 iulie pentru toamnă și 15 decembrie pentru primăvară. Deciziile sunt luate în mod continuu.

 • Termenul limită pentru toate acreditările: Vă recomandăm să completați cererea în termen de 15-30 de zile de la depunere. Un interviu poate fi oferit după ce toate acreditările au sosit.

 • Transcrierile oficiale pentru toate colegiile sau universitățile post-secundare: Necesar

 • Taxa de depunere a cererii de 70 USD: Necesar

 • Scrisori de recomandare: Sunt necesare trei scrisori de recomandări profesionale din partea persoanelor care pot comenta asupra calificărilor dvs. pentru a urma studii aprofundate. Invitați recomandatorii dvs. să vă trimită scrisorile în format electronic prin intermediul aplicației online. Recomandările cu calificări academice pot fi trimise, după caz.

 • GRE: sunt necesare scoruri GMAT sau GRE; scutiri ar putea fi disponibile pentru absolvenții WPI care au obținut o valoare maximă de 3,0 GPA sau mai mare și pot fi scutiți pentru aplicații cu circumstanțe speciale. Pentru mai multe informații, consultați mai jos.

 • Declarația de scop: Necesar; un CV este de asemenea necesar.

 • Eseu video: Necesar: Interviu video online, finalizat la îndemână.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Masterat în controlul proceselor de afaceri și managementul lanțului de aprovizionare - Specializare: Frontiere în logistică și managementul lanțului de aprovizionare
  • Växjö, Suedia
 • Master Managementul Ingineriei
  • Berlin, Germania
 • Online MS Global Supply Chain Management
  • Online