Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Introducere

Worcester Polytechnic Institute fost înființat în 1865 pentru a crea și transmite cele mai recente cunoștințe științifice și de inginerie în moduri care sunt cele mai benefice pentru societate.

Astăzi, WPI deține firma misiunii sale fondatoare de a oferi o educație care să echilibreze teoria cu practica, o filozofie simbolizată de turnurile celor două clădiri originale, prezentate mai sus.

Cele 14 departamente academice ale WPI oferă peste 50 de programe universitare și postuniversitare în științe, inginerie, tehnologie, afaceri, științe sociale, științe umane și arte, care conduc la diplome de licență, masterat și doctorat.

Curriculum-ul universității are un program flexibil, riguros, bazat pe proiecte și angajat la nivel global, care vizează experiența de calitate și un impact pozitiv pentru comunitățile cu care partenerează. Membrii facultății WPI - recent clasați în topul națiunii în ceea ce privește calitatea și accesibilitatea, așa cum este raportat de Wall Street Journal - lucrează cu studenții la cercetări interdisciplinare care caută soluții la probleme importante și relevante din punct de vedere social, atât în campus, cât și în mai mult de 40 de centre de proiect în America, Africa, Asia-Pacific și Europa.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

Întrebări