Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Introducere

City University Dublin - Irlanda Universitatea din Enterprise

Dublin City University (DCU) este o universitate tânără, dinamică și ambițioasă, celebrată pentru a fi margine de tăiere și de gândire înainte. Noi lucrăm îndeaproape cu industria pentru a oferi studenților un curriculum modern relevant, bine documentat livrate in facilitati de clasa mondiala. Suntem de remarcat pentru că au o cultură antreprenorială, inovatoare și creative. Suntem renumiți pentru statisticile noastre de angajare excelente și succesul absolvenților noștri.

DCU este recunoscută pe plan internațional ca o cercetare intensivă, la nivel global implicat Universitatea din Enterprise, care se distinge atât prin calitatea și impactul absolvenților săi și să se concentreze asupra traducerea cunoștințelor în beneficiul social și economic.

De ce să alegeți Dublin City University?

 • DCU este în prezent pe locul 46 în QS Top 50 Under 50 în clasament (2015) și 79 în domeniul învățământului superior Times 150 sub 50 de clasament (2016) - În 2016, Școala de Afaceri a câștigat de acreditare AACSB, punând-o în top 5% din școli de afaceri la nivel global - DCU are cel mai bun record absolvent de angajare a tuturor universităților irlandeze - 92% dintre elevii DCU merge în muncă sau de studiu în continuare în termen de șase luni de la absolvire.
 • Avem o reputatie excelenta pentru învățarea bazată pe muncă și conectarea la industrie.
 • calificări DCU sunt recunoscute și respectate în întreaga lume. O calificare DCU vă oferă o gamă mai largă de căi de carieră, perspective mai bune de angajare și un salariu mai mare.
 • DCU este acasa, la mai multe centre de renume mondial de cercetare și o reputație de lider mondial de cercetare, oferind o acasă la un număr mare de studenți doctoranzi.
 • DCU este acasa, la peste 2.000 de studenți internaționali din mai mult de 110 de țări diferite.
 • Ne mândrim cu oferirea unui mediu primitor și de susținere, în care pentru a studia și de a socializa.
 • Campusul nostru acri 85 este una dintre cele mai sigure campusuri în Irlanda. Acesta dispune de o arhitectură modernă luminoasă și facilități fantastice.
 • Echipa noastră Biroul Internațional au mulți ani de experiență în sprijinirea studenților prin procesul de aplicare și sunt aici pentru a vă ajuta atunci când ajunge în campus.

Date-cheie

 • Data începerii - Septembrie - Durata - 3 sau 4 ani (grade universitare) 1 an (studii postuniversitare predate grade) - Cerințe de intrare - abandon școlar calificare echivalentă cu certificatul de absolvire grad irlandez / Onoruri de la University recunoscut - Cerințe în engleză - IELTS 6.5 sau TOEFL 92 - Locație - Dublin City - Taxele internaționale - de la € 12.000 pe an

De ce studiu în Irlanda?

Irlanda este țara cea mai vestică a Uniunii Europene, cu o populație de peste 4,5 milioane de oameni. Irlanda contemporană este multiculturală și multilingvă și una dintre cele mai deschise economii din lume. Irlanda o țară sigură prietenos, vorbitor de limba engleză. Dovada acestui fapt este că Dublin a fost votat al doilea oras din lume friendliest de către cititorii Rough Guides, iar al cincilea oras din lume friendliest de către cititorii Condé Nast Traveller. Irlanda a fost, de asemenea, numit unul dintre primele 10 țări din friendliest lume de Lonely Planet.

STUDIU într-una dintre cele mai bune sisteme de educație din lume pentru învățământul superior Realizări BENEFICIU din investițiile Irlandei în sistemul de învățământ ALEGE de peste 5000 de calificări recunoscute pe plan internațional ACCES oportunități de cercetare de clasă mondială în cadrul programelor de lider mondial CONECTAȚI cu oportunități de carieră cu companii de top la nivel mondial în Irlanda OBȚINE ambițiile dumneavoastră în cea mai mare țară antreprenoriale din Europa A ADERA cei 35.000 de elevi internaționali din 161 țări care se bucură de cultură vibrantă din Irlanda TRĂI în singura țară vorbitoare de limba engleză în zona euro EXPERIENTA trăind într-una dintre cele mai prietenoase și mai sigure țări din lume

Visa de lucru absolvent

Irlanda este hub european la peste 1.000 de companii multinaționale de conducere și aceste companii necesită o forță de muncă calificată, educată și extrem de capabil de a conduce vehicule succesul lor a ales pentru a localiza în Irlanda. Studenții care finalizează cu o normă întreagă de studii de învățământ superior recunoscute în Irlanda au dreptul să rămână în țară și să lucreze cu normă întreagă timp de 12 luni, în conformitate cu Schema Absolvent al treilea nivel - oferindu-vă o oportunitate fantastică de a câștiga experiență la unele dintre companiile de top la nivel mondial localizate aici.

Locații

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Întrebări