Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Davis College Of Business- Jacksonville University

Davis College Of Business- Jacksonville University

Davis College Of Business- Jacksonville University

Introducere

De ce JU Davis College of Business?

Indiferent dacă sperați să începeți cariera, să vă ridicați în organizație sau pur și simplu doriți să ajungeți mai sus în afaceri, acum este momentul să descoperiți cum puteți crește. Colegiul de Afaceri Davis de la Universitatea Jacksonville te pregătește să stai mai înalt și să te ridici la vârf!

JU Davis College of Business este singura școală de afaceri privată acreditată de AACSB din toată Florida de Nord și Georgia de Sud. Această regiune cuprinde cele mai dinamice și mai diverse industrii din sud-estul Statelor Unite. Porturile internaționale majore, companiile de logistică și transport, companiile globale de servicii financiare, organizațiile de bunuri și servicii de consum, tehnologia informației și organizațiile de asistență medicală de clasă mondială operează în această zonă și oferă oportunități bogate pentru stagii și cariere.

Universitatea Jacksonville și Davis sunt parteneri bine recunoscuți în creșterea tuturor acestor sectoare industriale și fac parte din caracterul cultural și social al comunității. JU Davis are o tradiție mândră de a instrui directori de nivel C de top într-o serie de industrii și este înrădăcinată în marea rețea de absolvenți și parteneriate corporative. Rolul și locul nostru în cadrul comunității Jacksonville este unul pe care l-am câștigat prin programe de înaltă calitate, extrem de relevante și captivante.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Jacksonville

    University Oaks Drive, 32211, Jacksonville

    Întrebări