Keystone logo
Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Introducere

ONLINE & ADULȚI STUDENTI

Dakota Wesleyan University a fost întotdeauna un loc de comunitate; un loc în care elevii devin o parte din ceva mai mare decât un colegiu. Acum DWU oferă cursanților adulți o oportunitate unică de a deveni o parte a comunității DWU - comunitatea digitală, adică. Noi oferim patru programe de studii pe deplin on-line:

Master Administrarea Afacerilor RN-Bachelor of Science grad de asistență medicală Master of Arts în Educație Bachelor of Arts în Leadership organizațional

Campusul digital, DWU este un loc în care studentul va învăța pentru adulți cu colegii lor jonglerie cariera, familie și angajamente personale în timp ce restul dedicat provocarea de a câștiga un grad. mod asincron al programelor "permite studenților să participe la discuțiile de clasă, să prezinte cursuri și de a comunica cu facultate și colegii de clasă oricând în timpul zilei sau noaptea. Mai mult decât un loc pentru a merge la clasa on-line, campusul digital, servește ca o comunitate în care să se dezvolte relații cu colegii și membri ai facultăților, atât în ​​interiorul și în afara mediului de clasă.

Tradiția noastră distinctă de educație personalizate livrare fundamentate în valorile noastre de învățare, de conducere, credință și de serviciu va fi prezent în aceste programe online. Angajamentul nostru de a se angaja discuții de etică, valori și compasiunea vor rămâne în prim-planul acestor noi programe de grad.

Elevii sunt încurajați să colaboreze în mod semnificativ pe probleme reale, în scopul de a transcende experiența din sala de clasă în viața de zi cu zi.

Locații

  • Mitchell

    Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Întrebări