Keystone logo
Dakota College At Bottineau

Dakota College At Bottineau

Dakota College At Bottineau

Introducere

Dakota College At Bottineau oferă studenților o educație de calitate într-un mediu îngrijitor. Instituția apreciază diversitatea și îmbogățirea personală prin promovarea învățării angajate pentru angajare și transfer universitar. Cu ajutorul unei comunități de susținere, Dakota College At Bottineau subliniază natura și tehnologia pentru a-și îndeplini misiunea printr-o serie de programe, programe și servicii.

Dakota College At Bottineau a existat aproape la fel de mult ca Dakota de Nord în sine. Constituția statului, ratificată în 1889, prevedea o școală de silvicultură care să contribuie la promovarea creșterii copacilor din preri. Ne-am deschis porțile în 1906 ca Școala de Silvicultură din Dakota de Nord.

De atunci s-au schimbat multe, inclusiv numele și misiunea noastră. Dar suntem încă aici pentru a cultiva creșterea. Desigur, „creștere” nu înseamnă exact același lucru în secolul XXI ca și în secolul al XIX-lea. În timp ce programele noastre de resurse naturale rămân printre cele mai bune din Midwestul superior, oferim, de asemenea, diplome în domenii precum îngrijirea sănătății, web design și tehnologia informației, împreună cu un program puternic de arte liberale. Și avem unul dintre cele mai robuste programe de învățare la distanță din stat.

Peisajul din Dakota de Nord s-a schimbat mult din 1889, atât din punct de vedere fizic, cât și cultural. Absolvenții noștri au contribuit la realizarea acestor schimbări. Și Dakota College At Bottineau s-a schimbat, de asemenea --- astfel încât să putem pregăti studenții de astăzi să construiască peisajele viitorului.

Locații

  • Bottineau

    Simrall Boulevard,105, 58318, Bottineau

    Întrebări