Keystone logo
Dagon University

Dagon University

Dagon University

Introducere

Dagon University , una dintre cele mai mari universități din Myanmar, a fost înființată din 1993. Noi toți, nu numai personalul administrativ, ci și personalul didactic, ne-am străduit din răsputeri să creăm un loc care să poată crea o atmosferă academică bună pe care să se bazeze și să fie apreciată de către societate și care se poate forma pentru a construi o națiune democratică modernă și dezvoltată. Mai mult, depunem eforturi serioase pentru a putea hrăni studenți remarcabili, care este motto-ul universității noastre. Procedând astfel, scopul nostru principal este de a produce nu numai buni academicieni, ci și absolvenți remarcabili, care pot fi piloni ai dezvoltării națiunii în viitor.

În ceea ce privește constituirea universității noastre, există douăzeci de departamente în universitatea noastră: 12 departamente de artă și 8 departamente de știință. Antropologie, arheologie, economie, engleză, geografie, istorie, relații internaționale, drept, Myanmar, studii orientale, filosofie și psihologie sunt departamente de artă și botanică, chimie, studii informatice, geologie, chimie industrială, matematică și fizică și departamente de științe zoologice . Toate departamentele se străduiesc să ofere studenților o bază academică de bază, precum și cunoștințe profesionale pe care le pot aplica nu numai în cercetare, ci și în viața lor reală. Efectuarea de cercetări joacă un rol vital în promovarea standardelor educaționale, precum și în satisfacerea nevoilor comunității locale. Prin urmare, Dagon University oferă studenților laboratoare complet echipate, săli de clasă multi-media, laboratoare de limbi străine și o bibliotecă cu patru etaje, în care studenții pot accesa o gamă largă de colecții științifice de jurnale electronice și cărți electronice, cărți de referință, precum și Internet 24/7.

În plus, Dagon University a semnat mai mult de 30 MoU / MoA cu universități și instituții internaționale, astfel încât să putem crea o rețea universitară mai puternică cu ele și să obținem nu doar noi perspective despre diferite teme, ci și cunoștințe și experiență despre diverse culturi prin intermediul studenților și programe de schimb de facultăți între instituțiile semnate. Mai mult, tinerilor de astăzi li se cere să posede abilități din secolul 21: abilități de gândire critică, abilități de rezolvare a problemelor, abilități de comunicare, abilități de gândire creativă, abilități de colaborare, precum și abilități academice. Prin urmare, Dagon University încurajează studenții să participe nu numai la activități academice, ci și la alte activități sociale, cum ar fi activități de învățare prin servicii, cercetaș, cruce roșie etc., astfel încât să le dezvolte ca o persoană întreagă.

Nu în ultimul rând, în calitate de Alma-Mater, aș dori să invit toți absolvenții să ofere sugestii și să participe activ la activitățile desfășurate de Dagon University . Cred cu tărie că aceste activități pot fi fructuoase pentru ca elevii să se dezvolte nu numai fizic, ci și în maturitate mentală. Sperăm că putem crea oportunități și situații mai bune pentru studenți să-și îmbunătățească abilitățile academice, precum și alte abilități esențiale, unindu-ne toate mâinile împreună în toate problemele.

Locații

  • Yangon

    Taw Win Road, , Yangon

    Întrebări