Keystone logo
Daegu Haany University

Daegu Haany University

Daegu Haany University

Introducere

Universitatea de astăzi necesită schimbare și inovație. Ea solicită o nouă paradigmă pentru pedagogia universitară. Ca atare, universitatea noastră își continuă educația inovatoare. Ca atare, calitatea predării și formării sale s-a îmbunătățit dramatic.

Aceste eforturi au fost susținute recent de 8 dintre proiectele guvernamentale de sprijin financiar, inclusiv Proiectul Universitatea pentru Coreea Creativă (CK), Proiectul Inițiativă pentru Colegiul de Cercetare și Educație în Științe Umaniste (CORE), Programul pentru nevoile industriale - Proiectul de educație potrivită (PRIME), Proiectul de inovare universitară (PILOT), liderii în proiectul de cooperare industrie-universitate Plus (LINC +), Proiectul de educație permanentă în cadrul proiectului de educație universitară în viitor (LIFE) și proiectul de campus industrial complex.

Este o mare onoare pentru Daegu Haany University să fie singura universitate selectată în 8 proiecte diferite de sprijin financiar din Coreea pentru realizările sale strălucite și recunoscută ca o universitate excelentă cu educație practică.

Locații

  • Yugok-dong

    Yugok-dong, Coreea de Sud

    Întrebări