Keystone logo
Düsseldorf Business School

Düsseldorf Business School

Düsseldorf Business School

Introducere

Misiunea și structura DBS

Düsseldorf Business School fost creată printr-un parteneriat strâns cu Facultatea de Administrare a Afacerilor și Economie a Universității Heinrich Heine. Este susținut de companii și organizații renumite din zona Düsseldorf, Universitatea Heinrich Heine și profesori de facultate. Această structură este unică în formarea profesională avansată și în educația continuă din Germania.

De mai bine de 18 ani, o legătură strânsă cu partenerii din lumea afacerilor a distins poziția și dezvoltarea DBS. DBS integrează o înaltă calitate intelectuală cu o aplicație practică puternică. Diplomele din studii MBA sunt acordate de Universitatea Heinrich Heine, care asigură absolvirea academică la nivel universitar cu recunoaștere internațională.

Implicarea continuă a partenerilor noștri din sectorul privat în dezvoltarea ulterioară a programului garantează că cunoștințele și competențele predate sunt imediat relevante din punct de vedere profesional. Cursurile de DBS îndeplinesc în mod clar cerințele internaționale stabilite pentru programele de MBA. Programul nostru a primit, de asemenea, aprobarea de la FIBAA, agenția internațională de acreditare.

Mai mulți factori sunt esențiali pentru finalizarea cu succes a programului MBA și ca bază pentru convertirea cunoștințelor și abilităților dobândite în practică de afaceri:

Excelență în formarea și executarea cursurilor de studii care sunt bine fundamentate teoretic și practic relevante; acestea sunt asigurate de o echipă de profesori cu experiență de la universitate și afaceri, precum și aplicarea celor mai noi metode de predare și învățare.

Flexibilitate pentru studenți; mai presus de toate, aceasta se referă la oportunitatea studenților, prin studii extra-ocupaționale, de a echilibra perioadele de studiu cu perioadele de lucru. Flexibilitatea se reflectă în plus în materiile elective și în variantele din curriculum.

Mediul economic în care au loc studiile, orașul Düsseldorf cu numeroasele sale activități de afaceri, în special în ramurile orientate spre viitor, asigură mediul dinamic

Locații

 • Düsseldorf

  Universitätsstraße,1, 40225, Düsseldorf

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări