Keystone logo
Czech University of Life Sciences Prague Master în Amenajare a Peisajului
Czech University of Life Sciences Prague

Master în Amenajare a Peisajului

Prague, Republica Cehă

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

30 Sep 2024

CZK 25.000

În campus

Introducere

Programul de amenajare a peisajului își propune să pregătească suficient absolvenții pentru a fi competitivi pe piața internațională a muncii. Domeniul de studiu este, prin urmare, puternic orientat spre dobândirea de abilități practice, în care personalul profesionist al facultății, inclusiv cercetători științifici străini, vă vor împărtăși cunoștințele actuale în domeniul amenajării peisajului, ecologiei peisajului și arhitecturii peisajului.

Elevii învață lucrând la proiecte reale și devin calificați în planificarea durabilă a utilizării terenurilor și gestionarea resurselor. Adesea, concentrăm această lucrare pe peisajul dinamic și variat al Republicii Cehe, totuși abordările durabile ale amenajării peisajului pot fi aplicate în altă parte.

Planificarea peisajului este un program de master acreditat, necesar pentru practicarea ingineriei și designului peisajului în Republica Cehă, UE și aplicabil și în locații internaționale. Programul de studii de doi ani constă în cursuri obligatorii și studii de teren bazate pe cercetare. Lucrările de curs includ ecologia peisajului, arhitectura peisajului, planificarea spațială, managementul terenurilor, istoria peisajului, ArcGIS, ecosisteme acvatice, controlul solurilor și eroziunii și recuperarea terenurilor.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări