Keystone logo
© TESS
CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management

CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management

CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management

Introducere

Institutul de Economie și Management CY Tech este situat în Cergy, în apropiere de Paris, Saint Germain-en-Laye și Chantilly.

Institutul primește peste 2.600 de studenți la nivel de licență, masterat și doctorat. Studiile sunt interdisciplinare, oferind studenților posibilitatea de a se concentra pe economie (comerț internațional, economia pieței muncii, economie publică, macroeconomie etc.), management (contabilitate, control de management, marketing, management web etc.), finanțe sau statistica si econometria.

Masterul în Analiză Economică oferit în cadrul secțiunii „Programe” este un program comun între CY Cergy Paris Université și ESSEC Business School.

Caracteristici Campus

Studenții înscriși la CY Cergy Paris Universite - Institute of Economics and Management au acces la facilități sportive, numeroase activități culturale, săli IT, biblioteci și restaurante universitare. În plus, ei primesc o primire călduroasă la evenimentul „CY on board”. Studenții străini beneficiază, de asemenea, de excelentul nostru birou de bun venit internațional. CY Cergy Paris Université a primit eticheta de calitate „Bienvenue en France”.

Campusul este situat în Cergy, în apropiere de Paris, Saint Germain-en-Laye și Chantilly.

  Burse și finanțare

  Locații

  • Cergy

   Boulevard du Port, 33, 95011, Cergy

   Întrebări