Keystone logo
Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Introducere

Universitatea de Tehnologie din Czestochowa (CUT) a contribuit la crearea viitorului ingineriei și tehnologiei de mai bine de șaptezeci de ani. Pe parcursul activităților noastre științifice și educaționale, Universitatea de Tehnologie din Czestochowa a devenit o parte inerentă a istoriei și tradiției Poloniei, a regiunii Czestochowa și a orașului însuși. În clasamentele naționale ale instituțiilor de învățământ superior de stat, ne aflăm printre universitățile de top din Polonia cu un profil similar. Calitatea excelentă a predării și cercetării noastre, precum și cunoștințele academice de neegalat și experiența personalului nostru academic fac din studiul la CUT o experiență stimulantă și neprețuită. Prin programele sale de predare, Universitatea de Tehnologie din Czestochowa pune un accent puternic pe învățarea bazată pe proiecte și pe munca în echipă.

Ne străduim ca Universitatea de Tehnologie din Czestochowa să fie o instituție care:

  • Oferă o educație de înaltă calitate, oferind absolvenților competențele dorite pe piața muncii.
  • Colaborează activ cu entități din mediul socio-economic, asigurându-se că studenții își îmbogățesc cunoștințele și experiența prin stagii și stagii de pregătire practică.
  • Dezvoltarea unei oferte atractive pentru studenții internaționali și sprijinirea mobilității internaționale pentru angajați, doctoranzi și studenți.
  • Avansează disciplinele științifice cruciale pentru provocările științifice actuale și pentru industria modernă, servind ca un centru de cercetare și dezvoltare cu un potențial semnificativ de inovare, echipat cu o infrastructură de cercetare de înaltă calitate care să permită punerea în aplicare a unor proiecte științifice ambițioase cu semnificație internațională.
  • Intensifică cooperarea cu universități interne și externe și entități economice de top care operează pe piețele naționale și internaționale, cu scopul de a realiza proiecte de cercetare și dezvoltare și lucrări de implementare, crearea de legături de cooperare care să conducă la comercializarea și transferul rezultatelor cercetării, precum și lucrări de dezvoltare de la universitate la economie.
  • Se angajează în activități pentru creșterea responsabilității sociale și participă la procesul global de realizare a obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Locații

  • Częstochowa

    ul J.H Dąbrowskiego 69 , 42-201, Częstochowa

Întrebări