Keystone logo
China University of Petroleum

China University of Petroleum

China University of Petroleum

Introducere

istorie

China Universitatea Petrolului (CUPB) A fost fondată în 1953, a fost nominalizată ca una dintre universitățile naționale principale în 1960 și este o universitate națională "211" sub conducerea Ministerului Educației. Ca o universitate națională de prim rang din China, misiunea CUPB este de a pregăti ingineri calificați și de a oferi servicii tehnice excelente pentru industria petrolieră globală prin educația sa de cea mai înaltă calitate și cercetare excelentă.

Prezentarea universității

Cu ani de eforturi, CUPB lucrează la îmbunătățirea calității programului, evoluând în mod continuu pentru a rămâne la vârf de cercetare și avansuri industriale și pentru a-și lărgi disciplinele și domeniile de cercetare. Concentrația actuală a CUPB include domeniile sale tradiționale legate de energie, alături de noile tehnologii energetice durabile și regenerabile, tehnologia energiei ecologice, tehnologia de adâncime, strategia energetică și studiul politicilor, tehnologia ingineriei în condiții de siguranță, ingineria mediului și gestionarea energiei. Există 16 colegii în total la CUPB care oferă 27 de programe de licență, 99 de programe universitare și 48 de programe de doctorat. Are 2 laboratoare-cheie naționale, 1 centru național de învățământ tehnic și 20 laboratoare-cheie ministeriale sau institute de cercetare.

Cadrele didactice universitare, care se ocupă de poziția CUPB ca lider național în materie de energie, sunt o parte esențială a mediului său academic bogat. Există în total 1.369 cadre didactice, dintre care 229 profesori și 274 de profesori asociați. Printre ei, există doi câștigători ai Academiei Chineze de Premii în Științe, doi câștigători ai Academiei Chineze de Premii în Inginerie. CUPB are în prezent 7,663 studenți, 5,426 studenți, 1076 de doctoranzi și 832 de studenți străini din 52 de țări.

Unul dintre principiile CUPB a fost acela de a lucra îndeaproape cu companiile energetice lider mondial, cum ar fi China National Petroleum Corporation, China Petroleum and Chemical Corporation, China National Offshore Oil Corporation, TOTAL, Shell, Petronas, Saudi Aramco, Kogas, BP, StatOil , Etc. Mai mult de 65% din proiectele sale de cercetare sunt susținute de aceste organizații. Internaționalizarea este una dintre cele trei priorități strategice cheie ale CUPB, al căror obiectiv este de a atrage cercetători din întreaga lume și de a implica facultatea și studenții noștri pentru a explora lumea și a împărtăși capacitatea lor cu lumea prin intermediul legăturilor cu instituțiile partenere globale ale CUPB. CUPB are în prezent o relație de colaborare cu 120 de instituții de învățământ superior și organizații academice din 36 de țări.

Campus

China University of Petroleum, Beijing, este situat într-o regiune pitorească de interes turistic în Changping County, Beijing, la aproximativ 5 mile de Mormintele Ming și la 15 mile de Marele Zid. Changping este dinamic, totuși relaxat, bogat cultural, dar pe pământ. Se poate explora cu ușurință Changping pe jos sau cu bicicleta, cu dimensiunea perfectă. CUPB are un frumos campus împărțit în două cartiere relativ independente, care are excelente facilități de predare și învățare și zone rezidențiale bine echipate.

Locații

  • Beijing

    China University of Petroleum-Beijing, 18 Fuxue Road, Changping, , 102249, Beijing

Întrebări