Keystone logo
Czech University of Life Sciences - Faculty of Environmental Sciences Maestru în conservarea naturii
Czech University of Life Sciences - Faculty of Environmental Sciences

Maestru în conservarea naturii

Prague, Republica Cehă

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Conservarea naturii (NCO) Programul de masterat este deschis pentru titularii de diplomă de licență cu studii superioare în domeniul ecologiei, biologiei, zoologiei, botaniei, biologiei conservării, ecologiei peisajului sau științelor mediului. Programul de subofițeri este cel mai potrivit pentru cei care doresc să dobândească cunoștințe avansate și abilități de cercetare bazate pe conservarea naturii. Programul NCO oferă o înțelegere solidă atât în ​​ceea ce privește conservarea și gestionarea resurselor aplicate, cât și bazate pe teorii, bazate pe principiile ecologiei peisajului aplicat. NCO este un program de diplomă acreditat necesar pentru practicarea gestionării zonelor protejate de peisaj cu Agenția pentru Conservarea Naturii din Republica Cehă, UE și locațiile internaționale aplicabile.

Studiile se axează pe resurse naturale durabile; Elevii vor dobândi cunoștințe avansate cu privire la o serie de metode de conservare a biosferei, ecologia peisajelor aplicate, recuperarea terenurilor, managementul jocurilor și metodele de evaluare a mediului.

Pe lângă disciplinele biologice aplicate, cursurile subliniază legislația, economia și utilizarea instrumentelor GIS. Datorită domeniului amplu al domeniului, absolvenții vor avea un succes foarte bun în multe instituții care se ocupă de conservarea naturii și a peisajelor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare