Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona DIPLOMA de Maestru Bucătar Patiserie și Cofetarie
Culinary Institute of Barcelona

DIPLOMA de Maestru Bucătar Patiserie și Cofetarie

Barcelona, Spania

9 Months

Engleză, Spaniolă

Part time

Request application deadline

Aug 2024

EUR 15.725 *

În campus

* Ianuarie 2024: 15.725 EUR - Mai 2024: 15.725 EUR - Septembrie 2024: 15.725 EUR

Introducere

O experiență de 360 de grade în lumea producției profesionale de patiserie și ciocolată

Formăm bucătari capabili să reinterpreteze patiseria secolului XXI cu o viziune internațională

Diploma de patiser este unul dintre cele mai căutate programe ale CIB. Este conceput pentru a ajuta studenții să atingă un nivel înalt de abilități profesionale în patiserie și ciocolată profesională. Acest program vă oferă încrederea de a intra în această profesie după ce ați dobândit cunoștințele și abilitățile necesare în aceste medii de lucru. Mai mult, veți dobândi experiență în lucrul în echipă, leadership și gândire creativă pentru rezolvarea problemelor, precum și bazele pentru viitoarele întreprinderi antreprenoriale, dacă acesta este scopul tău.

Diploma de bucătar de patiserie Culinary Institute of Barcelona este primul pas către transformarea ta personală, concentrându-se pe creativitate și inovație și cu un ochi constant către viitor. Vei fi înconjurat de oameni din toată lumea, cu aceleași obiective ca și tine: să le transformi viața.

Pe parcursul a aproape un an, vă veți împărtăși experiența de învățare și creștere cu oameni de naționalități, culturi, credințe și influențe diverse. Vă veți îmbogăți reciproc viața și veți forma prietenii și relații profesionale care vor dura toată viața.

Veți fi predat de adevărați maeștri ai meseriei, profesioniști renumiți cu ani de experiență în întreaga lume. De la cel mai bun ciocolatier din Spania la o promisiune a mișcării „bean to bar”, printre altele. Profesorii tăi vor fi mentorii tăi pe tot parcursul programului, provocându-te în fiecare zi, astfel încât să poți deveni cea mai bună versiune a ta.

Acest program este cel mai cuprinzător și actual curs de formare intensivă de pe piață. Este diferit de orice alt curs , deoarece nu te va învăța să memorezi și să regurgitezi rețete, ci mai degrabă îți va oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a învăța folosind formula științifică și creativitatea pentru a găsi soluții mai bune și a veni cu propuneri inovatoare în această gastronomie captivantă. camp.

Diploma de patiser combină doi termeni academici și un termen de experiență de lucru:

  1. Veți învăța elementele de bază ale Cursului profesional de patiserie și panificație.
  2. Te vei specializa în tehnici mai complexe cu cursul postuniversitar avansat de patiserie și ciocolată.
  3. Vă veți continua apoi pregătirea cu un stagiu de trei luni supravegheat într-o unitate culinară internațională cu care CIB are un acord. Se va potrivi perfect abilităților și preferințelor tale și va îndeplini cele mai bune standarde de educație.

Vei fi complet transformat cu nouă luni de imersiune culturală în orașul Barcelona. Veți dobândi încrederea de care aveți nevoie pentru a vă prelua rolul de bucătar de patiserie și ciocolată și de a fi eligibil pentru nenumărate oportunități de angajare în brutării, patiserii, întreprinderi de ciocolată artizanală, ateliere de ciocolată, stația de deserturi a oricărui restaurant, afaceri la scară industrială sau chiar și începe propria afacere.

Studenți ideali

Admitere

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări