Keystone logo
CUDEC Multicultural University (Universidad Multicultural CUDEC)

CUDEC Multicultural University (Universidad Multicultural CUDEC)

CUDEC Multicultural University (Universidad Multicultural CUDEC)

Introducere

Universitatea Multiculturală CUDEC face parte din Grupul CUDEC, care a fost fondat în 1974 și a cărui activitate educațională și umanistă datează din prima treime a secolului al XX-lea, în personalitatea doctorului Emilio Cárdenas, de la care își primește numele.

Dr. Emilio Cárdenas Márquez a fost un distins doctor care s-a stabilit în zona Tlalnepantla în ultima treime a secolului trecut și s-a remarcat prin marele său umanism și munca sa altruistă pentru cei mai nevoiași locuitori din această zonă. Pe lângă faptul că a fost medic, a ocupat funcții politice importante în stat, ceea ce l-a determinat să fie președinte municipal, din această funcție a făcut nenumărate îmbunătățiri în serviciile publice, inclusiv introducerea apei potabile, a canalizării și a iluminatului public, pe lângă servicii de sănătate, inclusiv construcția Spitalului Municipal.

Universitatea Multiculturală CUDEC este o instituție privată de învățământ superior, constituită ca o societate civilă, cu personalitate juridică și active proprii, a fost înființată la 20 ianuarie 1983 ca răspuns la nevoile sociale și educaționale ale învățământului superior din zona metropolitană a Statul din Mexic.

Locații

  • Avenida México

    Avenida Atlacomulco,193, 54070, Avenida México

    Întrebări