Keystone logo
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Introducere

Bine ati venit la Departamentul de Biologie

Fiecare semestru Departamentul de biologie studenți absolvenți găzdui o serie de seminar în cazul în care vorbitorii invitați din alte instituții prezintă rezultatele cercetării lor.

Seminare au avut loc luni, la 11:10 în Rm. 215 McCort-Ward. Pizza este servită la 12:00 în Rm. 200 ca urmare a seminarului.

Evenimentul este sponsorizat de către Asociația Studenților Graduate.

Biologie Club

O CUA Biologie Club este o organizație pentru toți cei interesați de științele vieții. Pe parcursul anului universitar Clubul organizează o combinație de activități sociale și educaționale, care oferă multe oportunități pentru studenți de a interacționa cu facultatea și unele cu altele. Sponsorii clubului prelegere serie abordează problemele curente și alte teme de interes și oferă membrilor oportunități de a stabili contacte cu profesioniștii din domeniul științelor vieții.

Prelevarea de probe de activități recente Club include: Salutând parte la începutul anului universitar; discuțiile de carieră; cădea cina; prelegere serie; Programele PREMED-orientate; Petrecere de Craciun; end de an gratar, și; raiser Ziua Recunostintei fond pentru unii (Deci alții mai mânca).

Misiune

Centrul de Formare Avansate în Biologie celulara si moleculara, o unitate a Departamentului de Biologie de la Universitatea Catolică din America a fost înființată în 1983 ca un centru internațional pentru a oferi formare de specialitate pentru oamenii de știință, tehnicieni, studenti absolventi si post-doctorale semenii. Accentul este pus pe noi si stabilite concepte si tehnologii legate de biomedically care oferă un impuls major pentru cercetare contemporane, aplicații industriale inovatoare, precum și tehnici sofisticate de diagnostic de laborator.

Locații

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Întrebări