Keystone logo
University of Colorado Denver Master of Urban Design
University of Colorado Denver

Master of Urban Design

Denver, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Master of Urban Design (MUD) este un program intensiv post-profesional pentru persoanele care caută o carieră în practica de design urban sau pentru profesioniștii actuali în planificare și proiectare care doresc să-și îmbunătățească și să-și extindă practica existentă cu cunoștințe și expertiză în domeniul designului urban.

Pentru a fi admis la programul Master of Urban Design, o persoană trebuie să dețină o diplomă de master acreditată în arhitectură, planificare urbană sau arhitectură peisagistică sau o diplomă universitară profesională acreditată în arhitectură, planificare urbană sau arhitectură peisagistică. Studenții pot aplica la program în așteptarea obținerii diplomei premergătoare înainte de începerea studiilor de masterat în proiectare urbană.

Pentru a obține diploma de master în proiectare urbană, un student trebuie să urmeze nouă cursuri în valoare totală de 36 de credite, care constau dintr-un amestec de cursuri de cursuri, studiouri și o cerință finală de capstone sau studio de călătorie. Programul Master of Urban Design este conceput pentru a fi realizat într-un singur an calendaristic (semestre de toamnă, primăvară și vară) ca o experiență full-time, captivantă; cu toate acestea, studenții cu circumstanțe calificate pot primi permisiunea de a finaliza programul pe o perioadă mai lungă de timp.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare