Keystone logo
Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Introducere

BINE ATI VENIT LA EDUCATIA CROMWELL

Cromwell UK International Education este un furnizor de educație bine stabilit, oferă o gamă largă de programe educaționale în colaborare cu universități de vârf din Regatul Unit. Obiectivul lui Cromwell este de a face cele mai recente cunoștințe cu cele mai bune practici pentru a modela individul și societatea pentru a fi eficiente și eficiente, pentru a face față provocărilor industriale și sociale ale lumii mereu în schimbare cu valori pozitive.

Cromwell este condus de un grup de experți educaționali experimentați, instruiți, psihologi și foști directori corporativi, conduși de spirit antreprenorial puternic și sunt înființați pentru a atinge eficient potențialul uman pentru a satisface nevoile pieței forței de muncă.

Calificările pe care Cromwell le oferă acționează ca pietre de temelie, în timp ce pregătirea noastră orientată spre locuri de muncă, care îi va duce pe fiecare elev în fruntea carierei corporative și se străduiește să-i facă pe toți studenții săi să fie angajați cu atitudini și calificări corecte. Suntem primul centru Pearson Assured din Emiratele de Nord, care stabilește un punct de referință internațional pentru furnizarea de educație și formare. Oferim educație standard la nivel mondial împuternicită de expunerea globală.

VIZIUNEA NOASTRA

Cromwell UK se străduiește în mod constant să-și mențină poziția de unul dintre cei mai importanți furnizori de educație internațională din regiune pentru a susține și îmbunătăți calitatea în predare, cercetare, servicii publice și dezvoltare economică, oferind educație standard la nivel mondial împuternicită de expunerea globală.

MISIUNE

Transformarea vieții pentru a servi societatea prin educarea, crearea de cunoștințe, plasarea internațională și desfășurarea cunoștințelor pentru a lucra pe scară largă cu excelență. Faceți generațiile mai tinere să fie mai competitive cu valorile pieței globale.

Locații

  • Ajman

    Behind Honda Showroom, Rumailah, , Ajman

Întrebări