Keystone logo
Cranfield University

Cranfield University

Cranfield University

Introducere

Afacerile, industria și guvernele recunosc cursurile postuniversitare de clasă mondială și facilitățile de neegalat ale lui Cranfield University. Reputația noastră pentru educație, cercetare și consultanță atrage studenți și cadre universitare din întreaga lume.

Amplasat în inima Arcului Cambridge-Milton Keynes-Oxford, Cranfield oferă un mediu matur și stimulant în care studenții se dezvoltă ca lideri profesioniști în știință, tehnologie, inginerie și management, aplicând cunoștințele și expertiza lor în proiecte din viața reală care îmbunătățesc economia globala.

Cu o înțelegere profundă a tehnologiei, cercetare de clasă mondială, antreprenoriat și formare de conducere în domenii cheie ale;

· Aerospațial

· Inginerie de proiectare

· Apărare și securitate

· Energie și durabilitate

· Mediu și agroalimentare

· Conducere și management

· Fabricație și materiale

· Sisteme de transport

· Apa

Lucrând cu guvernele naționale, ONG-urile și organizațiile caritabile pentru micro-IMM-uri și cele mai mari multinaționale de vârf, influențăm împreună politica și aducem noi tehnologii și produse inovatoare pe piață.

Fiind una dintre cele mai implicate universități din Marea Britanie, avem încredere că înțelegem și răspundem la nevoile multor organizații.

Noi ținem:

 • Legături puternice cu departamentele guvernamentale și unele dintre cele mai mari și mai de succes afaceri globale, inclusiv Airbus, Bill and Melinda Gates Foundation, Jaguar Land Rover, McDonald's, PepsiCo, Rolls-Royce (pe o perioadă de peste 30 de ani), Unilever, Autoritatea Aviației Civile din Regatul Unit și Yorkshire Apă.
 • Cranfield University Parcul Tehnologic - centrul nostru de inovare situat chiar în afara sediului - găzduiește peste 60 de companii.
 • un acord de colaborare cu Boeing, bazat pe parteneriatul său de 10 ani cu Cranfield.
 • un parteneriat strategic cu EasyJet, principala companie aeriană din Europa.
 • Legături către Unilever, una dintre cele mai mari companii de bunuri de larg consum din lume.

Rezultatele noastre sunt recunoscute în premiile și clasamentele noastre, parteneriatele noastre și succesul absolvenților noștri. Experiența dobândită la Cranfield este transformatoare atât pentru indivizi, cât și pentru organizații.

Faceți clic aici pentru a vedea clasamentele și premiile noastreClasamentele și premiile (cranfield.ac.uk)

Caracteristici Campus

Viața studențească la Cranfield University

Cranfield se află în centrul a două lumi foarte frumoase și interesante, orașul modern Milton Keynes și orașul rural Bedford. Ambele opțiuni sunt la doar câțiva mile distanță de campus și sunt accesibile cu mașina sau cu transportul public.

În timp ce Shrivenham, o unitate a Ministerului Apărării la granițele Oxfordshire/Wiltshire, se află în pitoreasca Vale a Calului Alb, la șapte mile de Swindon.

În campus, există un adevărat simț al comunității, ajutându-vă să construiți prietenii în timpul studiilor și în timpul liber, într-un mediu sigur și liniștit. Indiferent de interesele tale recreative, sociale sau sportive, există multe oportunități de a-ți face prieteni și de a te distra de minune.

Campusul Cranfield:

Spații verzi - în campus veți găsi o mulțime de spații deschise pentru a vă relaxa, întineri și pur și simplu să vă bucurați. Spațiile deschise sunt grozave pentru a lua o pauză sau pentru a fi folosite ca zonă alternativă de studiu în timpul verii.

Hartley's Bar (în cadrul CMDC) - oferind un mediu relaxat și primitor, găzduind evenimente regulate, inclusiv seri de karaoke, muzică live și seri tematice.

Mâncarea - Avem mai multe cafenele și restaurante, care servesc orice, de la înghețată, cafea și gustări internaționale până la mese calde. Situat în fața Cranberries, magazinul nostru Costa Coffee oferă ceai și cafea proaspăt preparate, împreună cu o varietate de prăjituri, produse de patiserie și gustări ușoare. Avem, de asemenea, o zonă obișnuită de mâncare stradală, care oferă o varietate de mâncăruri diferite din lume pe care le puteți experimenta.

Sală de sport - bucurați-vă de centrul nostru de fitness bine echipat, care este împărțit între o sală de greutăți libere, o sală de antrenament funcțională și o sală de sport de uz general, cu o gamă largă de aparate de rezistență și cardiovasculare.

Instalație sportivă în aer liber - teren de joc cu iarbă, multifuncțional, include terenuri de fotbal, rugby și cricket de dimensiuni mari și este, de asemenea, ideală pentru antrenament, în timp ce zona noastră de jocuri multifuncțională are două terenuri iluminate, complet împrejmuite, cu materiale sintetice. gazon artificial.

Relaxare și terapie - O gamă largă de servicii terapeutice și profesionale sunt oferite de companii externe care operează la centrul nostru sportiv Cranfield.

Închinare - Avem o capelă ecumenica unde grupurile creștine se pot întâlni și se celebrează liturghie romano-catolice, o moschee pentru rugăciunea zilnică și de vineri, studiul Coranului, observațiile Eid și Ramadan și legături strânse cu alte lăcașuri locale de cult.

Aducerea unei familii la Cranfield - Pentru a distra copiii, Asociația Studenților Cranfield organizează în mod regulat un program cuprinzător de activități distractive și captivante, inclusiv petreceri, jocuri și evenimente pe tot parcursul anului.

Priviți alte activități disponibile în timpul petrecut la Cranfield, vizitând pagina noastră Life at Cranfield: href="https://www.cranfield.ac.uk/study/life-on-campus/life-at-cranfield

Cazare

Locuința în campus poate fi o modalitate excelentă de a vă întâlni și de a socializa cu alți studenți și de a beneficia de infrastructura de susținere și de sentimentul de spirit comunitar pe care acest lucru îl aduce. Cu toate acestea, înțelegem, de asemenea, că mulți studenți vor dori în continuare să aibă oportunitatea de a trăi cu parteneri și familii, motiv pentru care oferim și case de familie și apartamente la prețuri accesibile pentru cupluri.

Toate spațiile noastre de cazare sunt ușor accesibile de clădirile campusului și de toate facilitățile excelente oferite de Cranfield University . Există o mulțime de locuri de parcare disponibile pentru studenții care doresc să-și aducă mașina. Chilver Hall - Camere standard simple sau duble cu baie privată, complet mobilate Stringfellow Hall - Camere single complet mobilate cu baie privată Lanchester Hall - Camere simple și duble complet mobilate cu baie privată și baie comună Baroness Young Hall - Camere single și apartamente studio complet mobilate Mitchell Hall - Complet Camere mobilate standard și cu baie privată, ambele Case de familie complet - Case de familie mobilate cu două, trei și patru dormitoare Apartamente pentru cupluri - Apartamente studio mobilate

  Admitere

  Vino la ziua noastră a porților deschise

  Alegerea unde să studiezi pentru o diplomă postuniversitară necesită un angajament atât din punct de vedere al timpului, cât și al banilor. Ne dăm seama de importanța nu numai de a studia o materie care vă pasionează, ci și de a finaliza un curs care vă va oferi un avans în ceea ce privește viitoarea angajare. De aceea, vă încurajăm să veniți să ne vizitați într-una dintre zilele noastre porți deschise:

  Pentru a afla mai multe despre zilele noastre porți deschise și alte evenimente universitare, vizitați Pagina noastră de evenimente

  Burse și finanțare

  Există peste 100 de burse și burse diferite disponibile pentru studenți.

  Indiferent dacă sunteți un student din Marea Britanie sau un student internațional, vă oferim informații, sfaturi și o gamă largă de instrumente online pentru a vă ajuta să pregătiți pachetul de finanțare de care aveți nevoie. Aruncă o privire la instrumentul nostru de căutare de finanțare , care oferă o bază de date care poate fi căutată cu surse de sprijin financiar. Oferim, de asemenea, burse pentru solicitanții de înaltă calitate.

  Clasamente

  Suntem o universitate postuniversitară de specialitate, cu facilități de clasă mondială, la scară largă și un raport personal-student, care este unul dintre cele mai bune pentru orice universitate din Marea Britanie. Succesul nostru global se reflectă în clasamentele și premiile noastre:

  • Avem cel mai mare număr de studenți postuniversitari de inginerie mecanică predați din Marea Britanie, HESA 2020/21.
  • 36% dintre studenții postuniversitari de inginerie aeronautică și aerospațială, cei mai mari din Marea Britanie, vin să studieze la Cranfield, HESA 2020/21.
  • Avem al doilea cel mai mare număr de studenți postuniversitari la inginerie de producție și producție din Marea Britanie, HESA 2020/21.
  • În clasamentul QS World University, după subiect 2023, suntem clasați în top 30 global pentru Inginerie – Mecanică, Aeronautică și Producție.
  • Cranfield se află în top 150 la nivel mondial pentru „Studii de afaceri și management” și în top 200 pentru „Științe de mediu” în clasamentul QS World University, după subiect 2023.
  • Cranfield a fost recunoscut de Biroul pentru Studenți din Marea Britanie în 2022 ca un furnizor de specialitate lider mondial, ca recunoaștere a reputației noastre globale pentru predarea de înaltă calitate și a impactului continuu al absolvenților noștri asupra profesiilor și industriilor lor.

  Rezultatele noastre sunt recunoscute în premiile și clasamentele noastre, parteneriatele noastre și succesul absolvenților noștri. Experiența dobândită la Cranfield este transformatoare atât pentru indivizi, cât și pentru organizații.

  Faceți clic aici pentru a vedea clasamentele și premiile noastreClasamente și premii (cranfield.ac.uk)

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Locații

  • Swindon

   Swindon, Regatul Unit

   • Cranfield

    College Road, MK43 0AL, Cranfield

   Întrebări